Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 (edytowane) ile drzwi otworzyć by ujrzeć spełnienie ile trzeba łez uronić by zobaczyć lepsze ile kłamstw ominąć by do prawdy dojść jak pokonać trudne którego tak wiele jak jak jeszcze raz jak by nie na darmo otwierać kolejnych już drzwi Edytowane 4 Listopada 2020 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 6
Gość Radosław Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 (edytowane) Witaj Waldku Postawiłeś wiele pytań. Można przejeść przez życie nie mierząc się z nimi. Ale co to by było za życie? Pozdrawiam Edytowane 4 Listopada 2020 przez Radosław (wyświetl historię edycji)
joanna53 Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 śliczny wiersz, w życiu nieraz musimy się zmierzyć z tym co trudne, ale człowiek wiele potrafi znieść, pozdrawiam i życzę miłego dnia:)
duszka Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla mnie najważniejsze jest to uczucie zbliżania się do prawdy, do spełnienia.., niezaleznie od tego ile jeszcze drzwi będę musiała i mogła na tej drodze zamknąć i otworzyć. :) Uświadomiłeś mi ten fakt i dziękuję Ci za to :) Pozdrawiam!
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dzięki że czytasz i komentujesz. Pozd. Witam - miło że zaglądasz - dziekuje serdecznie za to. Miłego dnia życzę. Witam - cieszy mnie twoje widzenie za które dziekuje. Miłego życzę. @Ewa Witek - @Joachim Burbank - dziękuje wam serdecznie. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 @Andrzej_Wojnowski - witam dziekuje - piosenka słodka podoba sie. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 @Natuskaa - dziękuje i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi