Ewa Witek Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 (edytowane) Pamięci zamordowanych na Syberii z rodziny Krupów , Sochów , Nostrów, Wilków i Świnickich Znam ludzi których twarzy nigdy nie poznałam nie spojrzałam w ich oczy nie poczułam dotyku ich dłoni nie zapukałam do drzwi ich domu nie siadłam z nimi przy stole ... są starzy i młodzi brzydcy i piękni biedni i bogaci... przychodzą do mnie ścieżką wydeptaną z serca Matki odchodzą ścieżką wydeptaną z mojego serca powracają znowu i są ... narysowani słowem namalowani tęsknotą ożywieni wspomnieniem Edytowane 1 Listopada 2020 przez Ewa Witek (wyświetl historię edycji) 3
duszka Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 Piekny ten fragment ze "ścieżkami".., ale i cały wiersz wzruszający. Pozdrawiam. :) 1
Ewa Witek Opublikowano 1 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 (edytowane) @duszka dziekuję . Dzisiejszy i jutrzejszy dzień to taki szczególny czas dla mnie . Edytowane 1 Listopada 2020 przez Ewa Witek (wyświetl historię edycji) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 Witam - prosto bez owijania...tak lubię. Spokojnego dnia życzę. 1
Ewa Witek Opublikowano 1 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 @Waldemar_Talar_Talar moje wspomnienia o bliskich, którzy odeszli , są moją modlitwą za nich . Dziękuję za przeczytanie i dobre słowo. Pozdrawiam .
jazzkółka Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2021 @Ewa Witek Widzę ich w lustrze, gdy patrzę w moje-ich oczy; rozpoznaję ich gesty w ruchach moich dzieci... Jestem nimi Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Ewa Witek Opublikowano 14 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2021 @opal Pięknie napisałaś Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi