Pan Ropuch Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2020 (edytowane) nie znam się na datach rocznicach pamięć też już nie ta drapię się po głowie coś mi świta kiedyś na Woli był kilkudniowy wirus organizmowy SS-MAN 01 nie patrzył czy zdrowy stary czy młody kobieta czy dziecko stawiał równo strzelał równo bez wyjątku eliminował szybko i tylko kul mu było szkoda tyle naboi na marne na szczęście zmutował i poszedł po rozum do głowy z pomocą przyszedł mu gaz bojowy ach jak pięknie tanio przyszło mu eksterminować nie bój się wirusa znasz go od podszewki Edytowane 20 Października 2020 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 5
joanna53 Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2020 każdy wirus wyrządza krzywdę, obojętnie jaki by nie był, miłego dnia:) 1
Nata_Kruk Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2020 (edytowane) Puenta 'załatwia' bardzo dużo, jak dla mnie i w ogóle treść podoba mi się , bo to co czym piszesz, to swego rodzaju wirusy, zsyłane na ludzkość nie przez przypadek, tak to widzę. Pozdrawiam. Edytowane 20 Października 2020 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
jazzkółka Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2020 @Pan Ropuch Ten wirus jest wrośnięty w ludzki genom od początku. Nazywa się chciwość, a jego krwawe objawy - toczące się/toczące ludzkość - wojny. Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
duszka Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, tego rodzaju wirusy atakujące nasze dusze, są niezwykle groźne i zaraźliwe i każdy z nas miał z nimi kontakt... Jedyne pocieszenie, że przenosza się "tylko" z człowieka na człowieka - niszczymy naturę, ale jej nie zarażamy. Poruszył mnie ten wiersz - to dobrze. Pozdrawiam :) 1
Czarek Płatak Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2020 A na imię mu - człowiek. 1
Rekomendowane odpowiedzi