Andrzej_Wojnowski Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2020 płonąc na niebie o zachodzie słońca z chmurami w rytmie pijanego fokstrota ostatni taniec nie zamierza kończyć nie słucha wiatru że najwyższa pora cztery miesiące to wcale nie mało nie były pochmurne i nie najzimniejsze dobre wspomnienia długo pozostaną pasuj kochana szykuj wolne miejsce wiesz sama przecież że się jej należy ćwierć roku będzie teraz towarzyszyć kalendarz zabarwi w żółci i czerwieni kluczem letnich ptaków zagra brzmienie ciszy które się pakują bez ciebie im trudno wybiorą podróż w daleki południe a te co zostaną to nie będą szlochać mają jakiś sposób by jesień pokochać ja też nie odlecę jeszcze kwarantanna o północy koniec ale tu zostanę chociaż te miesiące będą dołujące dam radę przeżyję doczekam do wiosny 5
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2020 Ano idzie Andrzeju - ale ona też jest urocza - oby do wiosny a potem znowu lato. Podobają mi się twoje rozważania. Pozd.
duszka Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla mnie to puenta, która zresztą bardzo mi się podoba. Tak, jak i cały wiersz :) życzę PL, żeby też znalazł dla siebie sposób pokochania jesieni :) Pozdrawiam.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 25 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2020 @Waldemar_Talar_Talar Dzięki. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i tak miało być. Reszta poniżej to tekst nieobowiązkowy. Dziękuję i pozdrawiam
Tomasz Kucina Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2020 Optymistyczna puenta daje poczucie frajdy, dobrze się czyta i jest tzw. muzyka w treści. Pozdrawiam.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 29 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2020 @Tomasz Kucina Dzięki Tomku Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi