Gabrys Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2020 Wolność - w moim sercu, Wolność - w mojej głowie Również ona w duszy, rześka, mnie na zdrowie Miłość gdzieś wyszła, drogę zapomniała Moje serce wolne, którym sterowała Z głowy uszły myśli , w świecie gdzieś przepadły. Nie są już ołowiem które nerwy jadły Duszo,moja,duszo, lżejsza,ni żeś była Wolność jakże lekka, piórem zaważyła. 4
duszka Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2020 Przestrzenne, czyste i lekkie... Jak wolność. Aż mi się udzieliła :)
M.A.R.G.O.T Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2020 @Gabrys ładnie. Pozdrawiam.
samm Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2020 (edytowane) Podoba mi się główna myśl utworu. Popraw proszę interpunkcję, wyreguluj spacje i unikaj dokładnych rymôw. Powodzenia. s Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 10 Września 2020 przez samm korekta pisarska (wyświetl historię edycji)
PuszKin Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2020 (edytowane) @Gabrys Masz temat i pomysł. Poczytałbym na Twoim miejscu trochę XX w. i współczesnych poetów. Edytowane 10 Września 2020 przez PuszKin (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi