Wojciech Bielun Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 zsumowana mądrość nie wystarczała do zrozumienia co to być czlowiekiem jasność umysłu przenikała zebrane w całość myśli wedle ważności i argumentów i tylko ja wiedziałem kiedy wybuchnie mocniejszym przebłyskiem przesunie punkt ciężkości ułoży głębszy cień na wcześniej określonych śniłem o przyszłości moja filozofia nie formułowała definicji czerwonego światła ani wciśniętego hamulca 2
PuszKin Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 "i tylko ja wiedziałem" - źle to brzmi. "moja filozofia" - jaka jest zatem Twoja filozofia?
Wojciech Bielun Opublikowano 4 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 nie będzie komentarza. Pozdrawiam
Wojciech Bielun Opublikowano 4 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 dziękuję. Pozdrawiam
duszka Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasem mnie to przeraża, że i w nas, w naszym człowieczeństwie jest ta niezgłębiona tajemnica, która tak nas do siebie przyciaga i nie dając spokoju aktywuje nasze myśli, pobudza je (przebyskami swojego światła) do zamieniania się czy coraz to nowego (doskonalszego?) uporządowywania się w mądrość oraz nie pozwala nam jednocześnie nam procesu zahamować i zatrzymać... Takie odkrycia i refleksje wyzwolił we mnie Twój wiersz. Dziękuję! :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 Witam - czerwone światło plus hamulec - przemawiają przekonują... Pozd.
Wojciech Bielun Opublikowano 4 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 dziękuję Waldemarze. Pozdrawiam @duszka Twoje komentarze sprawiają mi radość. Może kiedyś będzie okazja. Pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi