Wojciech Bielun Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2020 kiedy zacząłem łączyć w całość dobrodziejstwo prawdy ze zbiegiem okoliczności doszedłem że przeszłość przepada w czasie i przestrzeni zmienią to tylko rozmowy wiedzy z wiedzą trwająca bezgranicznie noc cierpliwośći zakończy się przegraną egoizmu zacznę studiować na nowo litery pewnego wyrazu przestrzegać nietykalności porządku kiedy to nie wystarczy zaczekam aż ujawni się tajemnica tego co się dokonało 4
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Witam - podoba mi się Wojciechu owe rozważanie. Pozd.
Wojciech Bielun Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Dziękuję Waldemarze. pozdrawiam
duszka Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jakby różne odkrywane możliwości czy sposoby dochodzenia do prawdy, a tym samym - sposoby ludzkiego życia... Prawda jest, była i będzie zawsze wszędzie i jesli się straci z nia konakt wystarczy cierpliwie poczekac, aż się ujawni... Chyba nie ma większej wierności. Niezwykły, piękny wiersz. Pozdrawiam :)
Wojciech Bielun Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2020 dziękuję bardzo. Miło czytać taki komentarz. Pozdrawiam
Ilona Rutkowska Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Ciekawe myśli rodzą się w Bończy... Pozdrawiam:)
Wojciech Bielun Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Bończa już jest z tego znana. Pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi