Ten utwór został doceniony przez użytkowników. huzarc Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2020 (edytowane) Wieńcem perlistych Perseid twa skroń się mieni, W tą noc, gdy pocałunkiem lico rozpaliłem Dotykając brzegu ust i z nich płochość spiłem, Spojrzeniem w lustro źrenic twych czarnych przestrzeni. Ująłem komety twych włosów, gdy wtuleni Byliśmy w powiew mroku - zwolna uchyliłem Ciepły puch oddechu i w nim żar roznieciłem Pokus - teraz będziemy przez nie potępieni. To nie jest proste - darmo mnie twój wdzięk nie złoci... Długiem kłamstw i świętą mężowską przysięgą Zapłacę - ty ulęgniesz kredytem dobroci, Uczynisz pieszcząc moje sumienie włóczęgą, Po lupanarach płatnych chwil grzesznych łakoci... Lecz teraz kochanko swych nóg owiń mnie wstęgą. Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez huzarc (wyświetl historię edycji) 8
Sekret Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Oj tam, od razu potępieni :P Ładny utwór.
Somalija Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2020 @huzarc ładniusio Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Pozdrawiam.
violetta Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2020 jak sierpniowe niebo, które zachwyca, budzę się codziennie przed czwartą przez jakieś gwiazdy:)
Marek.zak1 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Piszesz piękne i mądre sonety. Puenta słuszna -no free lunch,no free seks. Facet zawsze czymś tam płaci, przeważnie sobą.
Pan Ropuch Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2020 (edytowane) @huzarc Rewelacyjny tekst, tak mogłyby się zaczynać każde - kochanków pieprzoty, tak może się dla mnie zaczynać i kończyć świat. Pozdrawiam Pan Ropuch Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi