duszka Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2020 (edytowane) tuż za drzwiami teatru pod ciasną maską i przebraniem brudne i nieuczesane jako w niebie, tak i na ziemi . . tuż za drzwiami teatru bez ciasnej maski i przebrania brudne i nieuczesane jako w niebie, tak i na ziemi . Edytowane 13 Sierpnia 2020 przez duszka (wyświetl historię edycji) 2
w kropki bordo Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2020 @duszka Porównanie życia do teatru, to zdarta płyta, mnie nie przekonuje. Pozdrawiam :) 1
M_arianne Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2020 (edytowane) @duszka Może nie życie, ale gra w życie ukryło się w teatrze? Edytowane 12 Sierpnia 2020 przez >Marianna< (wyświetl historię edycji) 1
duszka Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I też nie porównałam go do teatru, bo znalazłam je nie w nim, a za jego drzwiami... Pozdrawiam również :) Tak, teatr to nie życie, ale gra w życie, które tak naprawde znajduje się za jego drzwiami i pod teatralnymi maskami i przebraniami. Dziekuję Ci za refleksję i pozdrawiam :) Dzięki waszym komentarzon zauwazyłam, że określenie "za drzwiami teatru" nie wyraża jasno, czy w jego wnętrzu czy na zewnątrz... Dołączę więc powyżej druga wersję, która, mama nadzieję, jest bardziej jednoznaczna. Dziękuję :) :) . Edytowane 13 Sierpnia 2020 przez duszka (wyświetl historię edycji)
duszka Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2020 @Radosław dziękuję za przeczytanie i miły ślad :)
duszka Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2020 @Czarek Płatak miło, że zajrzałeś i dziękuję za serduszko :)
Czarek Płatak Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ to mi miło znowu móc Cię czytać :) 1
Rekomendowane odpowiedzi