Tomasz Kucina Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2020 (edytowane) witam Kochani, dawno do Państwa nie zaglądałem, postanowiłem Was odwiedzić z jednym łagodniejszym tekstem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. graphics CC0 egri bikavéregerska bycza krewpompuje w czary marzenia - ona patrzy na mniekoloremcaput mortuumz tamtego obrazujak długoszyjny czerwonaksplątanedwa strunowcezamuleni w lagunie aksamitnego odurzeniapod sukiennicą gardełpogłosem tłumione słowanaszkarłupniach kieliszkówczarnoniebieskie merlotyi znównas wyprzedzizapalenie w żyłachz wyczuwanym posmakiem garbnikaw obwodachz języków wyszukanego smakuw obszarachz przypływów i odpływówlekko wytłumionej poezjiurokspod ścięgien kolagenuchociaż na chwilę zapomnęo picard kwiatach i torebkacho książkach Agathy Christiektóreco dzień pachniały chemicznym drukiemgdyw szeptów zaciszu po kolacjirozsuwałem jej zimny ekspresgdytrąciła goleniami orientuprzemycona prostoze szczupłych kadzidełek białej szałwii -- Edytowane 18 Kwietnia 2021 przez Tomasz Kucina (wyświetl historię edycji) 5
Pan Ropuch Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2020 @Tomasz Kucina Bywaj Zdrów Mopanku Kucina! Fajnie, że jesteś i naprawdę dobry erotyk - rozgrzewa zwoiki do myślenia ;) Pozdrawiam :DDD Pan Ropuch 1
Tomasz Kucina Opublikowano 29 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2020 Cze! Mistrzuniu!; Wkręcam się łagodnie w wasz rewir słownej aparycji raptem tylko nieco pulsarycznym tekściątkiem, co by nie wywołać jakiegoś tsunami ;) 1
Somalija Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2020 @Tomasz Kucina dajesz tęsknić za sobą, to lepsze niż przesyt. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , dobrego popołudnia . Ps. Zdążyłeś w samą porę. 1
Pan Ropuch Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2020 @Tomasz Kucina Spokojnie mamy lato i tutaj na portalu, więc chyba nic z grubsza się nie dzieje. Sezon ogórkowy jak mniemam i Nas nie ominął ;) Pozdrawiam i czekamy na więcej. Pan Ropuch 1
Tomasz Kucina Opublikowano 29 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2020 @Somalija Dobrane zdanie, wy to umiecie podejść faceta ;) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyli wszystkie hipopotamy powyżej 1800 kg na Lazurowym Wybrzeżu? Deski surfingowe w opałach :) 1
Pan Ropuch Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2020 (edytowane) @Tomasz Kucina tak mniej więcej ;) czas chyba wziąć się za pichcenie objadella. Dzisiaj w menu sałata+wegańskie nugetsy z sosem czosnkowym na jogurcie. Świat sie kończy Panie Tomaszu, świat sie kończy i ja to powiedziałem ;) Pan Ropuch Edytowane 29 Lipca 2020 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 1
Tomasz Kucina Opublikowano 29 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nuggetsy wegańskie, hmm, to coś z poza świata zwierząt? ;))) Echh, miecho białe albo krwiste i wtedy jogurcik na czosnku jak ta lala ;) 1
Pan Ropuch Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2020 @Tomasz Kucina Stąd pewnie i ten lapsus się wkradł przez jedno "g" nie, że od razu gorsze, przecież bym nie jadł ;) tylko ot ciut udające czym nie są ;) Pan Ropuch 1
Rekomendowane odpowiedzi