Pan Ropuch Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2020 (edytowane) zebrali się razu jednego nikt i nikomu wcale nie po kryjomu oficjalnie na picie dołączył i zaczął polewać wódkę nikogo pustka przechodząc korytarzem tuż obok zajrzała ukradkiem z ukosa prychnęła tylko choć nie wściubi tutaj i nosa dym papierosa gęstniał lewitujące smugi w świetle żyrandola znaczy się próżnia i jaka zadowolona niesłyszalna niezauważona - tak już ma trwaliby tak z ciszą i z bezwładem bezwzględnie ot taka błahostka gdyby nie niepokój wpadł nagle uchylonym oknem z nicpanem jak prawdziwy klinczu nicpoń żarł w nicości pata kanapkę wreszcie i ona czarnuszka bez maseczki i fartuszka chwilę popatrzyła oczy wybałuszyła usiadła zamiast na krześle na mostku z żeber szepnęła do uszka - cóż za wspaniała domówka! Edytowane 5 Czerwca 2020 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 3
ais Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2020 To przechodzi ludzkie pojęcie, co tam się działo...
Tomasz Kucina Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2020 (edytowane) ekhem ;P Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 15 Maja 2020 przez Tomasz Kucina (wyświetl historię edycji) 1
Pan Ropuch Opublikowano 16 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2020 @Tomasz Kucina no to jeszcze jedna ;) Pan Ropuch
Pan Ropuch Opublikowano 16 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2020 @Gosława napisałabyś jakiś wiersz w końcu ;) Pan Ropuch
Gość Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2020 @Pan Ropuch nie mam natchnienia nic a nic :-( Straciłam serce do pisania wierszy Chyba za bardzo mnie codzienność pochłonęła :-) ale czytam Was czytam :-)
Pan Ropuch Opublikowano 16 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2020 @Gosława To wróci, sama zobaczysz! Długo woda oceanu z tej właściwej fali, co uderzyła z impetem o brzeg wraca by uderzyć tak samo w ten po przeciwnej stronie ;) Pozdrawiam :D Pan Ropuch
Gość Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2020 @Pan Ropuch obawiam się że lata swojej świetności :-) mam już za sobą i może być już tylko gorzej Ubolewam nad tym Pisanie stało się moją pasją ucieczką od codzienności :-)
Pan Ropuch Opublikowano 16 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2020 @Gosława Pożyjemy zobaczymy, ja bym jednak kurczowo trzymał sie myśli, że ten najlepszy wiersz wciąż przede mną ;) Ja przynajmniej się jej trzymam wszystkimi swoimi odnogami ;P Pan Ropuch
Gość Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2020 @Pan Ropuch a że masz ich 4to mocne jest to chwytanie myśli :-) :-)
Pan Ropuch Opublikowano 16 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2020 @Gosława oj tak język też nie od parady więc może i nim się wspomogę ;P Pan Ropuch
Gość Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2020 @Pan Ropuch jak to zabrzmiało :-) Uważaj bo jak muszka sobie go upatrzy :-)
Pan Ropuch Opublikowano 16 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2020 @Gosława prędzej ja muszkę ;P w sumie mam już upatrzoną, jak to się mówi po męsku - przecież sam do remontu siebie nie zagoniłem ;) Pan Ropuch
Gość Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2020 @Pan Ropuch mój ropuch nie jest taki wyrywny do prac domowych :-) Wymyśliłam sobie renowację starej babcinej kuchennej komody i tylko by mi przeszkadzał :-)
Pan Ropuch Opublikowano 16 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2020 (edytowane) @Gosława ja już kończę na szczęście już zostało mi tylko deski na balkonie pomalować olejem, dwie warstwy i po krzyku :D Domyślam się, że z komodą jest zabawa na 102! :D Pan Ropuch Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ^ zdjęcie przed całym odświeżaniem :P Edytowane 16 Maja 2020 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2020 @Pan Ropuch z komodą jest masakra bo stała u teściowej w pomieszczeniu gospodarczym chyba ze 30lat :-) Piękna drewniana masywna Ktoś mądry wpadł na pomysł aby ją farbą emailą białą potraktować Muszę ją szlifiarką i papierem ściernym "oskrobać :-) a później nałożyć impregnat :-) przeciągnąć farbą kredową i zrobić przecierkę :-) @Pan Ropuch z komodą jest masakra bo stała u teściowej w pomieszczeniu gospodarczym chyba ze 30lat :-) Piękna drewniana masywna Ktoś mądry wpadł na pomysł aby ją farbą emailą białą potraktować Muszę ją szlifiarką i papierem ściernym "oskrobać :-) a później nałożyć impregnat :-) przeciągnąć farbą kredową i zrobić przecierkę :-) Końcowy efekt ma być mniej więcej taki :-) :-) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Pan Ropuch Opublikowano 16 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2020 (edytowane) @Gosława teraz już wygląda ładnie i rustykalnie z tymi plamami, niektórzy płacą ciężkie pieniądze właśnie za taki wygląd ;) Pan Ropuch Edytowane 16 Maja 2020 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi