fregamo Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2020 znów o potędze armii słówprawić mi będzie przechodzieńlecz jak nie wierzyćgdy tylko gróbzapomnieć może zbrodniew zieleni drzewzawzięty szumzakrzyczy każdą pogodępod skrzydłem lasustrudzonych mówodnaleźć można melodięzwyczajnie takwystarczy chciećnadstawić dłoni policzeki ważyć dzieńnastępny krokzasłonić może ciszę 3
Moondog Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2020 @fregamo zmieniłbym na strudzonych głosów i końcówka trochę zgrzyta...dobra nie mądruję pozdrawiam 1
fregamo Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2020 @Moondog91 spoko doceniam
Pan Ropuch Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2020 (edytowane) @fregamo Dobre, rytmiczne i marszowe, a do tego fajnie butne i zadziorne, tylko dlaczego - wciąż takie interpersonalne. Zaproponuję coś od siebie bardzo niewielkie zmiany. znów o potędze armii słówprawić będzie przechodzieńlecz jak nie wierzyćgdy tylko gróbzapomni może zbrodniew zieleni drzewzawzięty szumzakrzyczy pogodępod skrzydłem lasustrudzonych mówodnajdzie może melodięzwyczajnie takwystarczy chciećnadstawić dłoni policzeki ważyć dzieńnastępny krokzasłoni może ciszę Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji)
siachna Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Siedzę w kuchni. Nie. Już jestem w lesie. Jak pięknie ujęte. Kocham melodię, którą tak pięknie opisałeś.
fregamo Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2020 (edytowane) @Kot @Pan Ropuch @siachna dziękuję @Pan Ropuch drobne istotne zmiany... może ten sposób wypowiedzi jest właściwym. Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez fregamo (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi