Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2020 (edytowane) błądząc gubimy marzenia które nie zdążyły się spełnić błądząc niszczymy nadzieje która nie ujrzała lepszego błądząc kaleczymy uśmiech który przegrywa ze smutkiem ale nie musi tak być wystarczy czytać drogowskaz - wedle niego iść a błądzenie odpuści pozwoli uwierzyć że warto marzyć warto śnić Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 4
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2020 @T.O - witam - miło że zajrzałeś - dzięki za to. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2020 @Marek.zak1 - @CafeLatte - dziękuje wam serdecznie.
Pan Ropuch Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2020 @Waldemar_Talar_Talar Waldku zjadłeś "o" w tym pierwszym warto. Codzienna obowiązkowa lektura odhaczona ;) Pan Ropuch
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2020 @Silver - dziękuje i pozdrawiam. @Moondog91 - dziękuje serdecznie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie to co napisałeś - dzięki za to i za lekturę . Pozd.
siachna Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2020 @Waldemar_Talar_Talar tak właśnie błądzę. Nie wiem, w którą stronę... Nie wiem. Czekam. Idealnie opisałeś mój moment w życiu. Trafiłeś w dziesiątkę! Pozdrawiam!
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie owe trafienie - dziękuje serdecznie. Spokojnej nocy życzę. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2020 @Allicja - dziękuje serdecznie.
Natuskaa Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2020 Wszyscy błądzimy, może to jest właśnie część planu, bo to błądzenie, jest zamykaniem pewnych spraw. Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2020 @Natuskaa - witaj - ciekawe to co napisałaś - dzięki za czytanie Miłego życzę.
Czarek Płatak Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 Zamiast błądzić trzeba szukać. Kto szuka nie błądzi :)
złote serduszko Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 @Waldemar_Talar_Talar bardzo ładny wiersz ...
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 @Czarek Płatak - @zuzia - dziękuje wam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi