siachna Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Kim jestem? Sumą komórek przypadkowo zebranych? Ograniczoną ilością przeziębień i angin? Szklaną figurą bez uczuć, bez strachu? Myślą, powracającą w wyłapanym zapachu? Krótkim: Dzień dobry! Cześć! Do miłego! ? Byle jakim posiłkiem z głośnym: SMACZNEGO!? Zbyt głośnym śmiechem? Kim jestem dla ciebie? 14.03.2020r. 6
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Witam - no właśnie kim jestem - trudne pytanie we współczesnych czasach. Pozd. 1
MIROSŁAW C. Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2020 @siachna Ciekawa szczypta filozofii. Pozdrawiam. 1
Ilona Rutkowska Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2020 @siachna kim jesteś - nie wiem. po prostu, fajne :) 1
siachna Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2020 @Waldemar_Talar_Talar w świecie, w którym wszystko jest wszystkim i niczym zarazem. Dziękuję za odpowiedź!n @MIROSŁAW C. Tak mi się w głowie kołacze ostatnio. Dziękuję za odpowiedź! @Ilona Rutkowska a kto wie? Hehe, cieszę się, że się podoba! Dziękuję!
fregamo Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2020 @siachna wątpliwości to luksus... pytanie brzmi... kim jesteś dla siebie? Pozdrawiam
siachna Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2020 @fregamo oto jest pytanie... Czy to, jak postrzegają mnie ludzie ma wpływ na to, jak sama siebie postrzegam? Hm...
siachna Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @valeria to na pewno :-)
jjerzy Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Rozumiem, ze wersję z określeniami na wskroś pozytywnymi dopisuje sobie czytelnik samodzielnie? ;-) 1
siachna Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 @jjerzy tu każdy może dopisać, jak uważa, wiem, że ludzie mają mnie za osobę uśmiechnięta, głośną i pozytywną (nie mylić z COVID-19 ;)), cieszę się, że tak to widzą... @valeria to na pewno :-)
Czarek Płatak Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 Fajnie. Najlepiej wszystkim po trochu, byle bez przypadkowości ;) 1
siachna Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2020 @Czarek Płatak o właśnie! Byle bez przypadkowości. O to w tym wszystkim chodzi... Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi