Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgubiony ptak

Rekomendowane odpowiedzi

Trochę za dużo niejasności jest w twoim wierszu-ładny,ale za bardzo rozmigotany.Potrzebny jest jakiś jeden wers-wskazówka,chyba,że jesteś zwolenniczką tzw.,,czystej poezji",ale ostrzegam,wtedy ciężko jest zaistnieć w świecie poetyckim,bo nie każdy to lubi.

tutaj jest wręcz za dużo jasności. Radzę się dobrze wczytać.
A jeśli chodzi o zaistnienie w świecie poezji... zabawne, że jesteś tu aż tak 'długo' i o tym mówisz:] albo lepiej - "ostrzegasz". Podobno o gustach i guścikach się nie rozmawia;). Nie ma czegoś, co lubiliby wszyscy, bez wyjątku. A jeśli mierzyłabym wyżej, pisałabym w Z. Tymczasem, niezmiennie piszę tutaj i jakoś (chyba całkiem dobrze) sobie radzę.
Dziękuję za komentarze, pozdr.

Apropos zaistnienia w świecie poezji,to mniej więcej więcej wiem,jakie tam obecnie panują trendy,bo trochę się na tym znam,jako przyszły historyk literatury zajmujący się poezją współczesną. Chciałam cię tylko poinformować,żebyś wiedziała,na czym stoisz,ale widzę,że silne charakterki wolą zawsze dopiąć swego.W takim razie życzę powodzenia i szczęścia w rubryce Z.

Drogi przyszły historyku literatury, życzę powodzenia i proszę o komentowanie utworu:] Co do Z, mam tam parę utworów i jak dotąd żaden nie został przeniesiony do P. A tutaj piszę z własnego wyboru. I jest tu wiele takich osób:] A piszę bardziej dla siebie, niżeli po to, by w jakiś szczególny sposób zaistnieć w świecie poezji. Jeśli coś jeszcze Panią interesuje, zapraszam do korespondencji za pomocą PW lub maila.
pozdr.