wjola Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2020 rzeczywiście cierpienie jest nieodzownym elementem życia właśnie zastanawiam się czy można spojrzeć na nie inaczej niż to zwykle robimy tzn czy można cierpieć i być radosnym.. pozdrawiam Iwonko :)
Magdalena Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pisząc magisterke
wjola Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. warto spróbować :)
Magdalena Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak. Jestem podobna do Ciebie też mam ładny uśmiech, dobrego dnia
iwonaroma Opublikowano 9 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To chyba tylko święci... :) choć z drugiej strony, gdy się wie, że po cierpieniu będzie wielkie szczęście...np.kobiety, które rodzą... Zdrówka też :) i dzięki za serce! :) Magdaleno :) jesteś/byłaś pilną, ambitną studentką :) Edytowane 9 Lutego 2020 przez iwonaroma Spacja (wyświetl historię edycji)
Magdalena Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem ambitną leniwą studentką, czyż jest większa udręką...
iwonaroma Opublikowano 9 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coś mi się widzi, że zmyślasz, aż Ci się nosek kręci :) Edytowane 9 Lutego 2020 przez iwonaroma Umknęła literka :) (wyświetl historię edycji)
wjola Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrego dnia również :) no może i tak :) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2020 Bez "bardzo" nawet całkiem prawdziwe, tylko nie wiem czy takie straszne. Takie jest życie. Pozdrawiam
Lach Pustelnik Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2020 @umbra palona tajemnica wyjawiona, przestaje być tajemnicą...:). Ja, na przykład, mam parę tajemnic tak tajemniczych, że nawet dla mnie są tajemnicami. I jak je tu komu wyjawić? Może Autorka jest w podobnej sytuacji, ale jeszcze o tym nie wie, więc trochę lawiruje? Ale to już Jej Tajemnica, ha!
iwonaroma Opublikowano 14 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sylwestrze, nigdy nie miałeś koszmarów? :) toś szczęśliwy... Dzięki @Lach Pustelnik Lachu... ty lawirancie... ;) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdzie ja to napisałem? Gdzie? Hę?
iwonaroma Opublikowano 14 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ? No przecież napisałeś, że nie wiesz czy takie straszne a ja pisałam o strasznych snach :). No to straszne sny nie są strasznymi :) ?
Sylwester_Lasota Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W sumie tak, ale to drugie 'straszne' odnosi się jakby do całości okropności i cierpienia jakie nas w życiu spotyka i to do niego się odwoływałem. Poza tym, nocne koszmary, choć to nic przyjemnego, to nie jest najgorsze co może nas w życiu spotkać. Bywają koszmary na jawie.
iwonaroma Opublikowano 14 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadza się ale w śnie jesteś bezsilny a na jawie, jeśli nie fizycznie to duchowo masz wolną wolę.
Czarek Płatak Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2020 Ja takiego nie znam też.. Pozdrawiam
iwonaroma Opublikowano 15 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, dzięki, też pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi