Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 w kremowym kolorze pokojuna stole pojawiło się bijące i myślącypowiedziano wiele czuło sięłza która miała bujać się na krześlestygła w kuchniherbatąz płatkiem bławatka
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Na wadze stawiam – rozum i uczucie – przewaga zmienna...Podoba mi się Twój wiersz.PozdrawiamAneta
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hmmmm.... niewiele mogę powiedzieć, malujesz Adaś.... coraz lepiej, coraz ciekawiej... gdyby we mnie toczyła się teraz taka wojna, nie mam pojęcia kto by wygrał..... ne szczęście już dawno wygrało... serce....pozdrawiam
Jolanta Sztejka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ten bławatek mnie rozbroiłwiersz na sześć
Bartuss Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bezosobowo wiersz zwraca się do kogo?
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Bartuss @ Sep 1 2003, 03:07 PM) bezosobowo wiersz zwraca się do kogo? Jeszcze raz, bo nie rozumiem...Adam
Bartuss Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 no .. nie ma konkretnego pl-a, czyli bezosobowy .. gdyby nie łza byłyby same bezokoliczniki .. albo łza jest tym pl-em .. i w sumie nie wiadomo o co chodzi .. zestaw ładnych zdań ale bezcelowych .. nic z wiersza nie wynika, czyli jak w poprzednim komentarzu .. o co chodzi w tym wierszu ?
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jakbyś namalował obrazek z mojego wnętrza żywcem wydarty..., tylko moje stygną inaczej;podoba mi się,agnieszka
Rekomendowane odpowiedzi