jan_komułzykant Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gdy nic nie bawi nie kołysze czasem komara sobie przytnę tak szczerze ssie aż żal mu przy siec więc kwitnę tu dopieszczam kwik ten bo gdy jak leci spyta pytek wiem że kwitnąco ma usłyszeć 7
Lach Pustelnik Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2020 głód świeżej krwi... wiosennej :) (ssie komarzyca:))) 1
beta_b Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mistrzu nad rączki całuję bb 1
jan_komułzykant Opublikowano 30 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trochę nie ten tor, ale punkt za 'potencJAŁ' ;) Dzięki nie nie, to ja Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Beciu :) Edytowane 30 Stycznia 2020 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 30 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2020 @Bożena Tatara - Paszko , @Lach Pustelnik, @beta_b Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
jan_komułzykant Opublikowano 31 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @łucja z chebu muszę dobrze pomyśleć, czy aby mnie nie obrażasz ;)) Dziękuję i za serce też.
jan_komułzykant Opublikowano 31 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;))) oczywiści to był żart z mojej strony i pal diabli "frazes" ale szubrawość nieco zaniepokoiła, ale i rozśmieszyła. :D Spokojnie - doceniam poczucie humoru i lubię. Dziękuję jeszcze raz.
Gość Franek K Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2020 Właśnie pracuję nad wierszykiem o ucinaniu komara :) Pozdrawiam. FK.
jan_komułzykant Opublikowano 31 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tnij ile wlezie, dzięki na zdrowie :)
tetu Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2020 to co ssało toteż wessało cię ssię dlatego kwitniesz tu kwiknąco pytek pytająco :) żebym ja wiedziała com napisała:D 1
złote serduszko Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2020 pragnę wiosny , kocham słońce i ta kwiecista woń .... bardzo ładny utwór pozdrawiam ZK 1
Nata_Kruk Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2020 ... czaaasem myśle, jak coś takiego może się "urodzić" w głowie. Może. Hej.
jan_komułzykant Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale ja wiem, że wiesz :D zbytnia skromność @tetu, ale doceniam i dziękuję zatem kwieciście uroczyście dziękuję Zuziu :) mnie się ulęgło chyba z tego :) https://poezja.org/utwor/175538-poznałem-kloszarda/?tab=comments#comment-2164442 Hej, hej 1
Rekomendowane odpowiedzi