Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 (edytowane) stare drzewa dużo widziały są spełnieniem mądrością która milczeniem przemawia stare drzewa umieją kochać rozmawiają - uczą jak przetrwać burze albo wiatr stare drzewa to natchnienie co lepsze budzi w nas nie płaczą ale wiedzą co to żal stare drzewa umierają i też mają niebo oraz raj - tam odpoczywając patrzą na świat --------------------------------- Wiersz Toma Toma zainspirował mnie za co dziękuje. Edytowane 29 Stycznia 2020 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 3
Nata_Kruk Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...w pewnym sensie, uczą, jak nie dać się burzom i wichrom... :) Sympatyczna treść. Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 @Nata_Kruk - miło cię widzieć - wyrzuciłem tych ludzi i jest lepiej - dzięki za podpowiedz. Miłego ci życzę. 1
złote serduszko Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 jaki ciekawy tytuł bardzo mi się podoba
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadza się :-) Niewątpliwie można z nich czerpać... Bardzo ciekawy i mądry w przesłaniu wiersz. Ciesze się, że mogłem wrócić do Twoich wierszy! :-) Pozdrawiam!
Tom Tom Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 Piękny jest ten wiersz Waldku. Bardzo subtelny i nieprzesadnie nostalgiczny. Czytam i słyszę w tle spokojną muzykę, a może szum? Do takich wierszy chce się wracać. pozdrawiam serdecznie :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie twoje podobanie - dziękuje. Spokojnej nocy życzę. Witam - miło że wracasz - dziękuje za przeczytanie i miły komentarz. Pozd. Witam - to mój ulubiony wiersz - cieszy mnie że się podoba . Pozd.
Marek.zak1 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 Drzewa, stare i młode płaczą, jak je się dewastuje, bądź wycina, ale robią to bezgłośnie, dziwiąc się, że ci głupi ludzie chcą się udusić bez tlenu, który dla nich wytwarzają. 1
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 @Waldemar_Talar_Talar ładny wiersz. Prawdziwy - choć znam takich, którzy twierdzą, że takie gadanie to bajki. Mało wiedzą. Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2020 @Marek.zak1 - dziękuje Marku za komentarz i nie tylko. Pozd. @Artbook - witaj - miło że zajrzałeś - cieszy mnie to co napisałeś za co dziękuje. Pozd. @zuzia - dziękuje. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A niech sobie gadają - dzięki za odwiedziny i głosik. Pozd.
Czarek Płatak Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2020 Z tytułem się jednak nie zgodzę. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi