Iwa-Iwa Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2020 (edytowane) W zeszycie piszę o smutkach, Szczęściu i miłości. Piękny jest ten świat. Kiedyś szłam boso, Lecz teraz buty wygodne od was mam. Już nie idę krętą drogą tylko piękną. Przed siebie, zwiedzam świat. Edytowane 16 Stycznia 2020 przez Iwa-Iwa (wyświetl historię edycji) 3
Lach Pustelnik Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2020 Pięknie. Niemniej ja wolę pod bosymi stopami czuć dotyk ziemi i krętymi chodzić ścieżkami. Co można zobaczyć ciekawego, prostymi chodząc drogami??
Iwa-Iwa Opublikowano 16 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2020 W sumie rację masz więc chyba poprawię by miało to głębszy sens
Karina Westfall Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2020 Przypomniał mi się cytat Jana Pawła II: " Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko, tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie". Pozdrawiam.
Iwa-Iwa Opublikowano 16 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2020 Tym się właśnie inspirowałam 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2020 (edytowane) Super Iwonko - duży plusik się należy za treść bogatą. Spokojnej nocy ci życzę. Edytowane 16 Stycznia 2020 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Iwa-Iwa Opublikowano 16 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2020 @Waldemar_Talar_Talar Twoje miłe słowa dają mi nadzieję że jeszcze potrafię jednak pisać
Rekomendowane odpowiedzi