iwonaroma Opublikowano 26 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2019 (edytowane) kiedy dzień się kończy a wieczór nie zaczął wykrada niepewność czy to tak być musi że jasność umiera dzień po dniu rok po roku życie po życiu niech już zginie na zawsze to, co tak ściemnia Edytowane 26 Grudnia 2019 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji) 3
Marek.zak1 Opublikowano 26 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2019 Wieczór i noc mają swoje plusy:).
iwonaroma Opublikowano 26 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marku :) to co masz na myśli jest uprzywilejowane :) dzięki Niewygodnej za głos :)
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2019 Lubię szarość Wiersz z przyjemnością przeczytałam :-)
iwonaroma Opublikowano 26 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Gosławo, ja też lubię szarość, jest taka nieoczywista :) Zauważyłam w swoim wierszu brzydkie powtórzenie "się się " więc coś poedytuję
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2019 Jasność nie umiera. Schodzi za widokrąg żeby znów wrócić. Nawet jeśli twój wiersz to metafora życia i przemijania, i tego "staczania się" naszego świata - uważam, że to my ślepniemy idąc w ciemność. Ogólnie podoba mi się Twój wiersz, zainspirowałaś mnie (jestem laikiem i rzadko coś komentuję, żeby się nie wygłupić). Pozdrawiam.
iwonaroma Opublikowano 27 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) dzięki Ulk, pozdrawiam również.
Natuskaa Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2019 Jasność też musi odpocząć najwidoczniej :) Pozdrawiam 1
iwonaroma Opublikowano 27 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2019 Ooo, to to to ! :) zdrowotnie również
Czarek Płatak Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2019 'Każde serca uderzenie w cień mnie, w cień, w cień mnie...'
iwonaroma Opublikowano 27 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2019 @Czarek Płatak dzięki Czarku, tyś łaskaw :)
Rekomendowane odpowiedzi