iwonaroma Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2019 (edytowane) w domu choinka, stół, biały obrus i Ty gwiazda na niebie Edytowane 17 Listopada 2022 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji) 2
iwonaroma Opublikowano 30 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co poeta miał na myśli - to mało, bo co czytelnicy zrozumieli - to znacznie więcej :) Tobie też Dobrego życzę!
Nata_Kruk Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2020 ... nie wiem, czy prawidłowo rozumiem te maleństwa, w każdym razie, od czasu do czasu zaglądam. Hej Iwona.
iwonaroma Opublikowano 14 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Nata, te maleństwa szczególnie bliskie mojemu sercu. A rozumiesz na pewno dobrze, bo po swojemu. Pozdrowienia 1
Karina Westfall Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2020 Twoje haiku skojarzyło mi się z czekaniem na pierwszą gwiazdkę. Zrobiło mi się całkiem świątecznie a już przecież połowa stycznia:) Pozdrawiam serdecznie.
iwonaroma Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) dzięki i również pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi