Natuskaa Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2019 (edytowane) w moim brzuchu rewolucja wszystko chodzi idzie w prawo idzie w lewo czuję tę nieswojość porusza się po brzegach mojej woli jakby chciała wyhaftować całą swoją niedolę do jednej miski muszę więc iść stać siedzieć wszystkie choroby oglądać z bliska pana i panią dzieci małe duże drzwi otwierać wchodzić przechodzić w przychodni wąskich progach i nie pójść do pracy o jakiż komfort trzy dni na kanapie Edytowane 17 Grudnia 2019 przez Natuskaa (wyświetl historię edycji) 3
iwonaroma Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2019 Czyli...nie ma tego złego ;)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2019 Witam - życiowy wiersz - ktoś sobie odpocznie albo i nie... Pozd.
Natuskaa Opublikowano 17 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trzeba znajdować jakieś plusy, choć czasami ciężko jest z tym wyszukiwaniem :) Pozdrawiam :) Już po dwóch dniach można odpocząć. Nawet włączyłam telewizor, a już nie pamiętam, kiedy ostatnio to zrobiłam. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi