Andrzej_Wojnowski Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2019 (edytowane) Małżeństwo to nie taka prosta sprawa małżeństwo to niestety z diabłem deal kończy się młodzieńcza zabawa kula marzeń rozpada się w pył to, co było szybko umiera nowe wchodzą reguły gry i nie szukaj w niej przyjaciela ona rzuca - aportujesz ty po co ja to zrobiłem popełniłem ten błąd gram dziś psa w niemym kinie z rzadka mogę dać głos po co z nią się związałem przecież nie miałem źle przychodziłem, gdy chciałem nigdy nie było nie noce z tobą teraz są trudne pukać chciałbym, lecz kłódka na drzwiach mam nadzieję, że może jutro jakąś szansę w końcu mi dasz związek taki to ciężki maraton ekstremalny solowy bieg muszę ciągle uważać na to czego pancia ode mnie chce Edytowane 13 Grudnia 2019 przez Andrzej_Wojnowski (wyświetl historię edycji) 2
Lach Pustelnik Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2019 "ona rzuca - aport to ty" - zmieniłbym na "ona rzuca - aportujesz ty". Rytmiczniej mi wychodzi... i... żartobliwie :" jakąś szansę w końcu mi dasz" na : " znowu d...y w końcu mi dasz". Brzmi konkretniej:) Tak czy owak - powodzenia:))
Marek.zak1 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2019 Tak to bywa w świecie zajęcy: Nie pomogą ci starania, prośby, groźby i żebrania, wielka miłość, farmazony, nie zachęcą twojej żony, ale jedno zawsze działa, o tym wie polana cała. To co działa, to jest władza, władza sama się nagradza. Ty masz władzę, ona chcąca, ciebie, męża i zająca. Twoja nad nią władza sprawia, że ci nigdy nie odmawia. 2
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2019 To ja dodam od siebie to :-) Rozbawił mnie ten wiersz okrutnie :-)
jan_komułzykant Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podejrzewam tylko, że chyba "z" zgubiłeś. A piosenka fajna, Twoja - Zamachowskiego znam, ale... podobno dla nich powinniśmy się golić wieczorem, a nie rano :)
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2019 @jan_komułzykant a ja lubię zarost :-) tak fajnie łaskocze nadgarstki :-)
jan_komułzykant Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe... nadgarstki... dobre dobre ;) 3
jan_komułzykant Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2019 @Gosława nie, nic - mnie od podstawówki (podobno Jasie tak mają) wszystko się kojarzy z jednym, więc myślałem o udach ;)) 1
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2019 @jan_komułzykant ja tam lubię nadgarstki mieć miziane :-) (podobno Renaty tak mają) :-) :-)
jan_komułzykant Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2019 @Gosława no cóż, trudno ;) 1
Gość Przemyslaw Prus Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2019 chłop ledwo zipie, a WY o mizianiu nadgarstków zarostem :D :D :D
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2019 @Przemyslaw Prus podpowiadamy gdzie i w jaki sposób :-) co by żonę zachęcić :-) :-)
Gość Przemyslaw Prus Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2019 ja już guglowałem wszystkie dobre poradnie małżeńskie... :) @Andrzej_Wojnowski "dill" to koper jak się nie mylę, więc lepiej chyba bedzie "deal", tam dalej brakuje "z" rzadka mogę dać głos.
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2019 @Przemyslaw Prus haha :-) trzeba było jakiś sztab antykryzysowy zwerbować :-) wsparcie moralne peelowi potrzebne :-)
Lach Pustelnik Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2019 @Przemyslaw Prus Koledzy zawsze są na miejscu:) Dobrze doradzą i pocieszą!@:))) @Gosława Tak właśnie zaczynam............ Od nadgarstków:)))) @Przemyslaw Prus I po jaką cholerę? Przecież tutaj masz najlepsze rady na Twoją przypadłość:))) @Marek.zak1 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Można na Tobie polegać. I nie piszę to jako dziewczyna, bynajmniej:)))
iwonaroma Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2019 Fajnie to opisane, choć treść oczywiście okrutna :) Ostatnio czytałam żart: pewien mąż tak bardzo obawiał się żony, że kiedy zakomunikowała mu, iż jest w ciąży - bał się jej powiedzieć o swoim wysterylizowaniu :) Oprócz aportowania dobry pies potrafi też dobrze warknąć :)
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 13 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2019 @Lach Pustelnik Dzięki. Poprawiłem. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zając jest wolny, tu bardziej królik klatkowy pasuje. Dzięki. Pozdrawiam. @Gosława Faktycznie to kwiaty - "Kwiaty ciernistych krzewów" Dzięki. Pozdrawiam @jan_komułzykant Dziękuję Janie. Pozdrawiam. @Przemyslaw Prus Poprawiłem. Dziękuję. @iwonaroma Treść okrutna? Masochistów małżeńskich całe stada codziennie mijamy na ulicach. Dzięki. Pozdrawiam
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2019 Haha :-) Andrzejku rozbawiłeś mnie tym porównaniem :-) Taaa "kwiaty ciernistych krzewów"to bardzo trafne porównanie :-)
Rekomendowane odpowiedzi