Silver Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2019 jesień za rogiem zima świat przypomina pomalowany pomarańczowym i zielonym kolorem pejzaż mimo melancholii lubię kolor pomarańczy zieleń to życie i jakoś w duszy lato słychać skowronka bywa że niebo się gniewa purpurowe obłoki zsyła wtedy biada biada i nie pytaj odejdź w ciszy kiedy się rozchmurzy usiądź poskładaj słowa albo po prostu uśmiechnij się Sylwia Błeńska 28.11.2019 zdj. S.B. 5
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2019 Czasem warto po prostu posiedzieć Potrzymać w ciszy za rękę I szepnąć: "dobrze że jesteś" 3
Silver Opublikowano 29 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak to prawda Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
iwonaroma Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2019 Pomarańcza i kardamon.... jest też taka świeca, o tym zapachu...dobra na jesienne dni :) pozdrowienia 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2019 Pomarańczowe liście na tle gniewnego stalowego nieba i promyk słońca, tylko przystanąć i wiersz napisać :) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2019 Witaj - przyjemnie dziś w twoim wierszu. Radosnego dnia życzę. 1
Nata_Kruk Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sylwio, czytam i czytam, i tak jak ogólny klimacik i ..puenta.. rozbraja mnie w swojej prostocie, tak w zacytowanym fragmencie chciałabym coś zasugerować.. jn. zrobisz jak zechcesz... może Jeżeli narażam się, trudno... ale chcę napisać to, co naprawdę myślę. Pozdrawiam. (...) świat przypomina pomarańczowo-zielony pejzaż mimo melancholii lubię kolor pomarańczy etc... Edytowane 30 Listopada 2019 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
Paweł Artomiuk Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2019 Dla mnie zbyt infantylne
Silver Opublikowano 2 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak to prawda, pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję i wzajemnie Waldemarze Dziękuję za podpowiedź @Nata_Kruk i pozdrawiam serdecznie Zdaje sobie sprawę że nie wszystkim wiersz się spodoba. Pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi