iwonaroma Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2019 (edytowane) cierpienie mordercy jest sensowne, jest uzasadnione cierpienie dziecka wyzwala miłość wielką, przeogromną nie tylko jego rodziców moje cierpienie? o to mniejsza przegryzę je sama Edytowane 28 Listopada 2019 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji) 2
Marek.zak1 Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2019 Jak sympatyczny się do ciebie uśmiecha, też się uśmiechasz, jak oblech, odwracasz się.z niesmakiem. Pozdr. M.
iwonaroma Opublikowano 27 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadzam się z Tobą. To działa fenomenalnie - ale przecież nie zawsze. Bywa, że się odwracasz...a oblech nóż w plecy :) Bywa też, że czeka, z premedytacją, by zaatakować po czasie w sytuacji, gdy już w ogóle się tego nie spodziewasz. Bywają też tacy magicy, co potrafią zło czynić na odległość. Wiem, że to brzmi niezbyt...i większość ma prawo w to nie wierzyć, ale ja też mam prawo - to wiedzieć :) Stąd zakończenie mojego wiersza, można to przegryzć, rozgryźć, zutylizować - w samotności. Zdrówka również.
Paweł Artomiuk Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2019 moje cierpienie? o to mniejsza (mniejsza o to? ) choć może w tym szyku łatwiej wyłapac pewną dwuznaczność. Całość sympatyczna.
Natuskaa Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2019 Myślę, że niektórzy ludzie nie potrafią cierpieć, po prostu... są pozbawieni tej "przypadłości". Pozdrawiam :)
Annie Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2019 Ciekawy tekst. Pozdrawiam :)
iwonaroma Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2019 (edytowane) Dzięki Krakelura i Ania za serca :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) pełna zgoda. Ale tutaj są dwa źródła wg mnie. Nie cierpią, bo już nadto cierpieli, bądź nie cierpią, bo jeszcze do tego nie doszli ;) Zdrówka również Edytowane 28 Listopada 2019 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi