Lahaj Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2019 (edytowane) kto ma lepszego trenera personalnego kto może więcej wypić więcej wciągnąć kto ma szybszy samochód i piękniejszy dom kto był na wakacjach w bardziej egzotycznym miejscu kto ma młodszą żonę i seksowniejszą kochankę kto ma krótszy ślad węglowy i pije bardziej jaglaną latte kto ma gust kto ma klasę kto dłużej może kto dalej sika no kto? Edytowane 7 Grudnia 2019 przez Lahaj (wyświetl historię edycji) 3
Lahaj Opublikowano 12 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2019 @Pia pewnie powinno być droższego bo droższy wiadomo ze lepszy
Paweł Artomiuk Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2019 Dobre :-) Btw: w zawodach tych przeważnie biorą udział zawodnicy z małymi fajami.
Jan Paweł D. (Krakelura) Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2019 Jak to kto? Każden jeden, a co drugi to lepszy ;)
JWFA Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2019 Fajne Dodałbym jeszcze na koniec "kto lepsze wiersze pisze" :)
jan_komułzykant Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2019 Żeby się utrzymać w trendach powiedziałbym "MEGA!", ale że nie jestem, podrzucę piosenkę :)
Gość Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2019 Łeee ja myślałam że jakimiś cyframi Panowie polecą a tu dooopa :-) Tzn tekst fajny tylko trochę "zawiedzionam":-)
bazyl_prost Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2019 @Lahaj szlak węglowy to już niedoszły przeżytek, problem to alkohol który daje iluzję akceptacji, przywołuje ogniste przeżycia i tuczy
Lach Pustelnik Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2019 @light_2019 @light_2019 Oooo! Tu by się przydały jakieś dane statystyczne....??? Uderzyłaś w stół...:) @Gosława Pytasz, Gosławo, o konkrety?? Najtrudniej zmierzyć masę... A co za tym idzie, energię:)) e=mc2 - nadal obowiązuje!
iwonaroma Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2019 Kobiety za to mierzą się w biuście :) ale to nawzajem się nakręcamy nieakceptacją
Gość Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2019 (edytowane) @iwonaroma czasami też z zazdrością patrzymy na wąskie biodra koleżanki :-) Edytowane 12 Listopada 2019 przez Gość (wyświetl historię edycji)
Lahaj Opublikowano 12 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2019 Chciałem powiedzieć ze to jest wiersz o mamusiach i ich dysfunkcyjnej milosci ;-)
Lahaj Opublikowano 12 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2019 @Gosława No może nie w całości ale w dużej mierze
Gość Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2019 Chwała Boźź że mam córki bo jak bym takiego palanta jak peel z wiersza wychowała to by była dopiero macierzyńska porażka :-)
Lahaj Opublikowano 12 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2019 @Gosława :-))) tu może nie chodzi o wychowanie bo to jakby nie patrzeć rodzaj tresury tylko o zapewnienie odpowiedniego poziomu akceptacji. @Gosława a córki to wyzwanie bardziej dla ojca
Gość Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2019 Rzeczywiście pozwalam ojcu się wykazać :-) Pozdrawiam Lahaj :-)
Marek.zak1 Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2019 Z jednej strony jesteśmy jednak testosteronowcami co zakłada rywalizację o dobra świata, ponadto angielskie powiedzenie: "If you don't blow your own trumpet, nobody will". Wszelkie przegięcia sa, jak wszędzie, szkodliwe. 1
Rekomendowane odpowiedzi