Gość Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2019 (edytowane) jesienna noc księżyc wisi nad parkiem ławki zajęte Edytowane 12 Października 2019 przez Gość (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2019 @Jacek_K ciekawie, bardziej intrygująco. Dziękuję Jacku
Gość Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2019 @łucja z cheba tak Łucja, też mi się kiedyś wydawało...aż do momentu, kiedy przejeżdżałam samochodem późnym wieczorem przez Phoenix Park, w centrum Dublina... Bezdomni, pod rozłożystymi bukami, na ławkach. Wiesz, ciekawe akurat, że ławeczki stawiane są pod drzewami z rozłożystymi koronami.... moje nieudane próby Haiku trwają dalej. Dziękuję, że czytasz.
Gość Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2019 @łucja z cheba tak myślę, że karton byłby wyraźniejszym obrazem. Uczmy się razem Łucja. Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
iwonaroma Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2019 W duchu :) jedynie słowo "wisi" nieco może...Ale może marudzę :)
Gość Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2019 @iwonaroma Iwonko może świeci? Dziękuję
iwonaroma Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmmm.. świeci zbyt prozaicznie chyba, lepiej zostaw tak jak jest, bo reszcie towarzystwa się podobało, to widocznie mnie tylko coś wisi .... na umyśle ;) Serdecznie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi