iwonaroma Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2019 Jestem niepocieszona....:( Chciałam odpowiedzieć Kotu Grzegorzowi do poniższego tematu - a Admin go zamknął!! W związku z tym jestem zmuszona rozpocząć nowy wątek, by stwierdzić autorytatywnie, że: grzegorzowi gorzej :) jakiś czarny kot przemknął mu przez nasz portal ;) Ale na poważnie, jak niskiej inteligencji trzeba być (och, grzegorzu...), by nie móc sobie poradzić (przynajmniej w przeciętnym stopniu) z używaniem portalu poezja.org. Ja jestem raczej niska (we wszelkich możliwych obszarach :)) i jakoś sobie radzę :) Pozdrowienia dla radzących sobie (nawet tylko jako tako :)) a dla reszty... pocieszenie: głowa do góry! a nuż się uda przy kolejnym podejściu :) 1
Marlett Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2019 (edytowane) @iwonaroma Jest tu temat założony w tym celu ")) Edytowane 13 Września 2019 przez Marlett (wyświetl historię edycji) 1
iwonaroma Opublikowano 13 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2019 Ok Marlett, odpowiem tam, choć tu chodziło mi o wyśmianie postawy Grzegorza, który czepia się, byle się czepiać :)
Mateusz Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2019 Iwono, niezależnie od sytuacji i zachowania adwersarza, prosiłbym jednak o delikatniejsze dobieranie słów. To portal literacki - zachęcam oddawaniu się poezji zamiast animozjom.
Rekomendowane odpowiedzi