Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2019 (edytowane) pamiętasz drogi szepnęła cichutko ściskają jego drżącą dłoń dawno temu na tej ławeczce powiedziałeś mi coś pięknego tak mój skarbie - pamiętam to powiedziałem że będąc razem łatwiej nam będzie się starzeć po czym przytulił całując ją w skroń chwilę potem pomagając sobie wzajemnie wstali i odeszli a na ich ławeczce wietrzyk położył dwa złote listki Edytowane 5 Sierpnia 2019 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 7
Wędrowiec.1984 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo wzruszająca pointa. Może być nawet jakimś przedstawieniem śmierci bohaterów tego liryku, niemniej jednak śmierci nie oznaczającej końca egzystencji, bowiem śmierć zawsze zostanie pokonana przez miłość. Moim skromnym zdaniem, pomiędzy "swoją", a "jego" przydałby się przecinek, jednakże wiem, że nie używasz znaków przestankowych więc to tylko taka, mała sugestia. :-) Edytowane 5 Sierpnia 2019 przez Wędrowiec.1984 (wyświetl historię edycji)
Alexandra O. Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2019 @Waldemar_Talar_Talar Bardzo ciepły wiersz o starości. Pozdrawiam serdecznie
duszka Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla mnie to krótkie, bardzo liryczne i piękne opowiadanie, bo jest w nim akcja, pasmo wydarzeń, Waldemarze... A "swoją" usunęłabym z tego wersu, bo bez tego słowa jest dobrze zrozumiały, za to do "przytulił" dodałabym "ją". Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - miło że czytasz - dziękuje za to i za serduszko. Pozd. Witam i dziękuje. Garść miłego życzę. Witam serdecznie - te dwa grzeszki poprawiłem -fakt teraz brzmi równiej. Dziękuje za wszystko a zwłaszcza za przeczytanie. Dużo uroczych chwil ci życzę. @Marek.zak1 - dzięki. 1
Czarek Płatak Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Ciepło, miękko, z przyjemnością. Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - miło że zajrzałeś Czarku - dzięki wielkie. Pozd.
Rekomendowane odpowiedzi