Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2019 Byłem dziś na cmentarzu te odwiedziny przypomniały mi poniższy wiersz. umarli nie płaczątylko się weselągdy na ich grobachpłoną światełka...znak tęsknotyza kimś bliskimumarli nie płacząoni się ciesząwidząc twarzewpatrzone w daldal która jestim tak bliska... 6
Alexandra O. Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2019 @Waldemar_Talar_Talar Ładny wiersz. Pozdrawiam serdecznie.
Ewula Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2019 Prawda zawarta w Twoim wierszu i mój uśmiech wywołała. Umarli cieszą się na wspólne spotkanie, odległość niewielka- masz rację. Pozdrawiam serdecznie.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - miło że zaglądasz - dziękuje bardzo. Pogodnego wieczoru życzę. Cieszy mnie to co napisałaś - święta prawda...dziękuje. Miłego ci życzę.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2019 @Bartosz - dziękuje.
duszka Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się to subtelne zasygnalizowanie istnienia "dali", która zmarłym jest bliższa niż nam... Ono delikatnie mnie pociesza i w sposób pośredni pomniejsza, czy łagodzi mój lęk przed smiercią. Dziekuję, Waldemarze :) Pozdrawiam. 2
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - twoje wizyty zawsze mnie radują - bo komentarz zawsze szczery. Dziękuje za czytanie oraz głosik to wszystko jest miłe. Pełnego wraże popołudnia życzę. @WarszawiAnka - śliczne dzięki.
Czarek Płatak Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2019 Dobra, przewrotna puenta :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - no to się ciesze - dzięki Cezary. Udanego wieczoru życzę.
Rekomendowane odpowiedzi