Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2019 w domu nad rozlewiskiem ktoś cichą na gitarze melodię gra melodie której kłania się trzcinowy las i królewski ptak w domu nad rozlewiskiem słychać płacz miłości którą wchłonęła toń i mgła 3
Czorcik Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2019 Ciekawy, bardzo barwny wiersz. Gdy się go czyta to widać ten cały krajobraz :)
Vivix Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2019 @Waldemar_Talar_Talar Lubię tego typu poezję. Przypomina mi o beztroskich czasach młodości, o sielskim krajobrazie Polskiej wsi gdzieś tak jak napisałeś nad nad rozlewiskiem, które wchłonęło całą miłość do tego miejsca, a teraz zwraca ją z poczwórną siłą.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie to co napisałeś - znaczy trafiony. Dziękuje za czytanie i komentarz. Witam - cieszy mnie że lubisz tak proste wiersze - Dziękuje za obecność i serduszko. Pozd. @Bartosz - dziękuje.
Czarek Płatak Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2019 Bardzo nostalgiczny obraz Waldku :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje serdecznie - pozd.
Rekomendowane odpowiedzi