Franek Klimek Opublikowano 21 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Pewna Masza z miasta Grodno przyjmowała gości chłodno. Nie miała kaloryfera, ale była jednak szczera, liczyła -"Skolko ugodno" ef
Jacek_P. Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Grodno, to wspaniały gród. Nie przecszkadza gościom chłód. Zwłaszcza wtedy, kiedy Masza W biel pościeli ich zaprasza i roztacza cud swych ud.
Franek Klimek Opublikowano 21 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 J. ma dar przekonywania zwłaszcza że Masza jest tania i ud cudem grzechu godna więc trudno, jadę do Grodna. ef
Jacek_P. Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Ja do Grodna nie pojadę. Tobie też dam taką radę: Tu miejscu, drogi panie, jest dziewczyna niczym łania. Która czeka cię z obiadem.
Franek Klimek Opublikowano 21 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Jacek umie przekonywać, już nie chcę Maszy podrywać, zresztą przyznam nawet to mu, że cud ud mam przecież w domu. ef
czarna Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Patrz na wdzięki swojej Pani J.P. Franka grzecznie gani. Ona obiad gotuje cud ud pokazuje. Oczy zaś ma jak u łani.
Rekomendowane odpowiedzi