iwonaroma Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 waza porcelanowa chińska - 2,50 3
Justyna Adamczewska Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 Ciekawe w jakiej walucie to 2, 50? Pozdrawiam J.
Marlett Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 Świetna mnini :) Odwraca się wszystko o 180 stopni ;)
Justyna Adamczewska Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre. Z uśmiechem zawsze na twarzy - J.
iwonaroma Opublikowano 4 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Polskich złotych :) za takie ceny można dostać "w starociach", jeśli się nie ma uprzedzeń do staroci jak też do chińsczyzny! :) (nie wiem, czy dobrze napisałam chińsczyzna bo mi na czerwono wywaliło). A onegdaj porcelana chińska jak też jedwab należały do najdroższych...
iwonaroma Opublikowano 4 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2019 Umknęło mi pozdrowienie dla Justyny :)
iwonaroma Opublikowano 4 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki :) Tak, wszystko się wywraca do góry nogami :)
iwonaroma Opublikowano 4 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2019 Dzięki Sylwestrowi za głos!
Justyna Adamczewska Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jednak "chińszczyzna", ale już teraz zapamiętamy obie. Tak jedwab i chińskie wyroby z porcelany były b. drogie. Dewaluuje się wszystko. Świat się zmienia. Miłego dnia, Iwono. J.
iwonaroma Opublikowano 4 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Justyna :) no coś mi źle brzmiało, a to tak prosto jest - chińszczyzna ;) Tak, wyroby chińskie były i perfekcyjne i artystyczne, choć i dziś takie są, chociaż giną w zalewie tandety. W Chinach nadal są szkoły ręcznego malowania jedwabiu, to cud w obecnej dobie wykonywania wszystkiego "od sztancy". Miłego również
iwonaroma Opublikowano 4 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Bogdan Brzozka Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rekomendowane odpowiedzi