Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Sylwester_Lasota Opublikowano 29 Maja 2019 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2019 (edytowane) Nocka przyszła. Księżyc rośnie taki duży. W ramie okna się rozpiera, a ty jesteś, nie wiem czemu, jakaś smutna. Słuchaj, bajkę ci opowiem! O nieśmiałym królewiczu... "Ty mi bajek żadnych nie mów, chodź tu lepiej i mnie przytul." Jakże mogę cię przytulić, gdy nas dzielą czas i przestrzeń? "Wciąż mnie mamisz ułudami, a ja takich wcale nie chcę. Pragnę prawdy twoich dłoni. Przyleć! Przyjedź! I mnie przytul." Może jednak ci opowiem... o samotnym królewiczu... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. który wyje do księżyca ;) Edytowane 30 Maja 2019 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 10
???? Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 Ładnie o tęsknocie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Sylwester_Lasota Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wdzięczny :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Kiedyś napisałem o ostatniej księżniczce, a teraz wylazł mi gdzieś z kąta taki samotny królewicz :) i zacząl wyć do księżyca :) :) :). Tak, o tęsknocie. Edytowane 30 Maja 2019 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji)
Magdalena Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobre
Sylwester_Lasota Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję :) :) :)
Magdalena Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. proszę
Alicja_Wysocka Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 To jest bezpieczna miłość, Magdaleno :) Szesnaście lat napisałam też coś na ten temat. Trochę się wstydzę, tego swojego dziecka, ale jest na temat, pozdrawiam. dzień ze mną kończysz i dzień zaczynasz, bo ja jestem twoja wirtualna dziewczyna. zjawiskowo piękna, bo taką byś chciał tania w utrzymaniu - tu będziesz się śmiał. gdzieś tam sobie mieszkam niech będzie, że w gdyni ty zaś na południu, różnicy nie czyni. i przyjemnie myśleć, może nawet wierzyć, że tylko od spotkania nasza miłość zależy. więc niech trwa najdłużej idylla ta cała ja tylko w pisaniu jestem bardzo śmiała 1
Magdalena Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "że tylko od spotkania nasza miłość zależy" jest warte ochronienia I rewitalizacji po latach, pozdrawiam
Marlett Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 jak tu przeżyć taką miłość co latami trwa z daleka jeśli kiedyś się spotkamy to zrozumiem żeś ty nie jest tą kobietą która na mnie zawsze czeka ;))) 3
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 Witaj - miło przeczytać tak delikatny wiersz. Pozd.
Sylwester_Lasota Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie dokładnie to samo chciałem powiedzieć. Mój królewicz z jego księżniczką mogą być już w bliższych relacjach, ale kiedyś, może nie szesnaście lat temu, ale też już dosyć dawno, popełniłem coś, co w wymowie było dosyć podobne. Zaraz postaram się odszukać :) O! Jest tutaj :) Dziękuję za odwiedziny :) i pozdrawiam serdecznie :) Edytowane 30 Maja 2019 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji)
Sylwester_Lasota Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I tak może być :) Dzięki za czytanie i pozdrawiam :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Waldku. Pozdrawiam :)
Klara Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zapowiada się jak bajeczka dla dzieci:)
Sylwester_Lasota Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W sumie, jest to bajeczka... o bajeczkach. Dzięki za czytanie :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 31 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Noo, nie spodziewałem się :). Dziękuję, również za serduszko :).
Rekomendowane odpowiedzi