Dawid Rzeszutek Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2019 Gdy sutener nie patrzy Czy świecie? Czyś nasz?, Oh! Oby mój! Oh, świecie Nasz! Oh, Nasz!bo przecie mój ?! Ile płacą Ci za dobę współżycia? i dlaczego aż tak drogo? gdyż zera na fakturze chyba też kopulują... Jesteś nałożnicą wielu królów - Adamów chowających wartość za listkiem figowym, wartość jakby permanentną. Twoja świeca płonie, a każdy, jak iskra Houdini'ego - pojawia się i znika, rachunki za światło opłacając czekami bez pokrycia. Ale rozkosz uścisku twej rozpusty - taniec w objęciach gwałcących pytań i wytrysków puent w kurniku umysłu za srebrniki z tacy kupiłem! Czy świecie? Czyś już mój? Oh! Oby nie nasz ! Och świecie mój! Oh też mój ! bo przecie nasz ?! 2
???? Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2019 Dawid Rzeszutek Coś w sobie ma ten wiersz, na pewno fajną grę słów Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Dawid Rzeszutek Opublikowano 17 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi, pozdrawiam
Wędrowiec.1984 Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2019 Ciekawa koncepcja. Na poczatku egzaltacja, która stopniowo przechodzi w twarde fakty, a nawet w przemycone wyłuzdanie, by zakończyć się również egzaltacją. :-) 1
Dawid Rzeszutek Opublikowano 18 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze to ująłeś :), Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi