Dorota Drozdz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wieczorem obleczona w karminowe usta,stałam z duszą na ramieniu,z twarzą zwróconą do lustraChoć wiedziałam,że do zmierzchupozostała tylko drobna chwila,wpinałam we włosyuparciewielobarwnego motylaW jednej dłoni mogłampomieścićpozostałe do zmroku chwile...nienasycony dniem motyl umierał zgrabnie...Zgadnij kto był motylem...
e-m-e-m Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 podoba mi się Twój wiersz !Oj bardzo !Pozdrawiam
Andrzej Borecki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Brawo. Podoba mi się.
Dorota Drozdz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję Wam bardzo
Alessia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mnie tez twój wiersz bardzo się podoba.Wieje niesamowita łagodnością, chyba jeszcze bardziej polubie motyle Alessia
Sool Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo zgrabne lekkie słowa i finezja bardzo ładny wiersz powdzenia
Sool Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo ładny wiersz lekki i zgrabny powodzenia:)
Dorota Drozdz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dziękuję SoolA co do Alessii,to radzę Ci byś polubiła motyle...on mają w sobie coś takiego,czego nie mają ludzie,a mają anioły...pozdrawiam
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 podoba mi się, bo znalazłem tu coś, co mi się spodobałoPozdrawiam,Kai Fist
Rekomendowane odpowiedzi