duszka Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 ...zapada we mnie cisza w nią wpadają słowa nikt nie zdoła ich wydobyć. .
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zapada / wpadają - jakoś mi się nie bardzo widzi. Może by lepiej było rozpocząć od wersu ... "pogłębia się we mnie cisza" Edytowane 1 Kwietnia 2019 przez bronmus45 (wyświetl historię edycji)
duszka Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coś w tym rodzaju, ale czarno w niej nie jest, wręcz przeciwnie :) Pozdrawiam
duszka Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hm.., Twoja propozycja dobrze brzmi, ale właśnie te dwa słowa oddają bardzo trafnie to, co się we mnie dzieje. Celowo wybrałam też ich podobieństwo. Dziękuję za czytanie i przemyślenia :) Pozdrawiam.
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Podoba mi się ten stan ;-) Nie o wszystkim trzeba wiedzieć i nie dla wszystkich nasza głębia, cokolwiek ona znaczy ;-) Dobre, intrygujace i nadające pewien kierunek. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi