Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2019 poezja to nie tylko coś co przemija ona była jest będzie nie da pochować... mimo że jak człek ma duszę serce potrafi zaboleć zapłacze przeklnie poezja to wiatr ogień woda - to kwiat motyl tęcza to coś co oddycha nie boi się kłamstwa zawsze wygrywa tak tak moi drodzy taka jest poezja za to warto ją kochać pieścić tulić - być dla niej matką ojcem najlepszą rodziną 3
duszka Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2019 Ja też ją kocham :) W niej znajduję tętno życia, to najcichsze, najgłębsze... Znowu uświadomiłes mi coś ważnego, Waldemarze :) Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - no i fajnie że tak podchodzisz do poezji - tak trzymajmy. Cieszy mnie te uświadomienie. Dziękuje za przeczytanie oraz za serduszko. Nocy pełnej gwiazd życzę.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2019 @iwonaroma - dziękuje za serduszko i czytanie. Spokojnej nocy życzę.
Justyna Adamczewska Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2019 Czyli, Waldku, poezja jest wszystkim? Dobranoc. J.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dziękuje za przeczytanie Justynko - coś w tym jest co napisałaś zwłaszcza dla nas którzy ją lubimy. Miłych snów życzę.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2019 @Gaźnik - dziękuje za serducho no i za czytanie. Pozd.
Wędrowiec.1984 Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2019 (edytowane) Poezja na pewno nie jest wszystkim, bo np. nie jest trzustką - powiedziałby ścisły umysł. Ale ja mam to w nosie i na pewno gdzieś istnieje jakiś dobry wiersz o trzustce! Jak się człowiek postara to nawet takie rzeczy da sie przekuć w wiersz, a co! Czyż więc poezja nie jest wszystkim...? PS: nie śmieję się, a pytam całkowicie poważnie. :) Edytowane 25 Lutego 2019 przez Wędrowiec.1984 (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dla każdego poezja jest czymś innym więc nie mogę ci odpowiedzieć czy jest wszystkim - dla mnie jest bliska lubię ją - inaczej nie było by wiersza. Dzięki za obecność i komentarz. Pozd.
Justyna Adamczewska Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Waldku, tak coś w tym jest - :)) Miłego dnia. J.
Nata_Kruk Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2019 Waldku, dobrze zacząłeś i masz rację, poezja nie da się pochować. Ona była jest i będzie. Rozpisałeś się trochę za dużo, mnie się przycina ta treść, na pewno usuwam moralizatorskie określenie, "tak tak moi drodzy", to byłoby dobre w wierszach/bajkach dla dzieci. Z całości rozpisałam/wybrałam na boku, zachowując maksimum z oryginału. Podam na priv. Zostawiam jak zawsze dla Ciebie, serdeczne pozdrowienie... :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - miło że zajrzałaś - nic nie mówię cierpliwie słucham i wyciągam wnioski - nie zaprzeczam - dzięki za poświęcenie czasu tu i tam. Pozd.
Rekomendowane odpowiedzi