Gość Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 gdy w katalogu wspomnień ujrzysz nieme usta spóźnione słowa kamienne twarze tylko dźwiękiem żałobnego marsza odbijać się będą porzucone myśli marmurowe piękno w kamiennej pokorze zbłądzisz w zaułkach życiowych zaległości pustki rozwiesisz między palcami one drżą spłoszone dawna rzeczywistość stanie się iluzją mózgu krętymi zwojami zostawi w tobie bolące stygmaty wspomnień nieujarzmionych
Tdk crew Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 :) nie musze chyba pisać Pozdrawiam
aneta michelucci Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 U Ciebie Joanno, jak zwykle...spokój, ujarzmia niepokój ! ;-)
Tdk crew Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 komuś się nudzi czy tak spodobał sie wiersz bez urazy Joanno!! Pozdrawiam
nina key Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 wybacz, ale, jak dla mnie, przerost formy nad treścią.
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Tdk crew :-) wiem , rozumiem ...czyli może być??A tak na marginesie , czy dobrze zrozumiałam , że masz na imię Łukasz?? Pozdrawiam . Co miałeś na myśli mówiąc o nudach??
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Dziękuję Aneto za komentarz ,wiesz jak bywa z pisaniem tak jak z pogodą ...są słoneczne i deszczowe dni , tak jak i w tym wypadku...ciesze się , gdy coś mi sie udaje ale też krążę wokół tematu jak jest gorzej....Pozdrawiam
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 nino key , nie mam co wybaczać ,po prostu niczym mnie nie uraziłaś.Zdaję sobie sprawę , że nie każdemu musi się podobać to ,co sami piszemy.Pozdrawiam.
Tdk crew Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 tak mam na imię!!Bo bez urazy ale w dziwny sposób wzrosła ilość odsłąnięć Twojego wiersza z 60 na ponad 100!!w jakies 10 minut Pozdrawiam
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Ok , dzięki Łukaszu , nie czuje żadnej urazy , i nie wiem jak to się dzieje .....
Catalina Acosta Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 "katalog wspomnień", "nieme usta", "kamienne twarze", "marsz żałobny"..vanitas vanitatum to jak dla mnie... Cat
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Dzięki za komentarz Catalino...wiem , że nie wszystko co piszemy musi być dla innych piękne..Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi