Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2018 zapach konwalii i bzu widok kwitnących sadów miły skowronka śpiew wesoły rechot żab to wszystko razem jedną klamrą spięte czy jest od grudnia na pewno piękniejsze 2
Wiechu J. K. Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasami zadawałem sobie podobne pytanie i wynik zazwyczaj był remisowy. Pozdrawiam Waldemarze :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dziękuje za czytanie oraz serduszko Wiesławie. Też bym się za remisem opowiedział ale grudzień w tym roku kulawy nudny ponury więc głosuje za majem. Pozd.
Sylwester_Lasota Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2018 Jest! Ale w grudniu Boże Narodzenie :) Pozdrawiam :)
Kobra Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2018 Klimatycznie, ale chciałabym głębszej puenty ;-) taka wybredna jestem ;-) pozdrawiam ciepło.
Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2018 nigdy się nad tym nie zastanawiałem. Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - no tak ale jest zawsze ale...dziękuje za czytanie Sylwestrze. Pozd.
Sylwester_Lasota Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I Sylwester jest w grudniu :) :) :) Wszystkiego Dobrego :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Kobro - miło że zajrzałaś - dziękuje. Zapraszam jutro będzie coś dla wybrednych... Też ciepło pozdrawiam. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - a ja kiedyś chyba tak bo wiersz napisałem - dawne dzieje. Dziękuje że byłeś. Pozd.
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) dla mnie maj zwycięża :) pięknie go opisujesz... Edytowane 9 Grudnia 2018 przez Gość (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam serdecznie - dziękuje za przeczytanie Eliszko - miło że zajrzałaś. Radosnej niedzieli ci życzę.
Czarek Płatak Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2018 Dla mnie jest. Bez dwóch zdań!
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - no to się ciesze bo maj to maj - dziękuje. Pozd. Edytowane 9 Grudnia 2018 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi