jan_komułzykant Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2018 (edytowane) wiało jak w ulu szumiało potężny tajfun wdzierał mi się pod płaszcz i jej beret turlał kulejąc lub tańcząc z nim wzdłuż alejek chyba dopiero wtedy w wielkich kroplach deszczu odkryłem rozmiar zgliszczeń jaki poznać mi dziś przyszło pewnie wiesz jak bardzo się zestwarzeliśmy powiedziała uśmiechając się bezwstydnie o mało nie popłakałem się ze śmiechu i nic nie odparłem by zapał wystygł i szok opadł z pieprzem bo wrażenie nieśmieszne całkiem było wzruszyła mnie i ramionami ta twarz pergaminowa lecz już nie tuzin ino ziemcowa uroda przez drani latami szpecona usta glonojada upaszczone w porcelanach wulgarnie sztachetami nic to szepnęła sama do siebie i szyb ko się już żegnałem a że gnając klęknąłem to taki gest tylko dla niej na intencję by zdołała choć wnętrze ratować jeszcze nie w ruinie tylko ten nadbagaż nieszczęść na pawlacz czas by upchać lub nigdzie Edytowane 7 Grudnia 2018 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji) 5
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2018 Przemyś lane, napisane, roz myśl nie każde słowo. Takim Poetą się trzeba urodzić, nauczyć się tego nie można. Winszuję, Janku :) 1
jan_komułzykant Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poęcia nie mam, o czym mówisz Alu, Ale zawsze, a Ciebie w szczególności, miło mi widzieć. Bardzo dziękuję. :)
Maria_M Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2018 Nieplanowane spotkania są najlepsze. Nie wiedziałam, że z Ciebie aż taki dżentelmen:) Podoba misię trzymisie :) 1
beta_b Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2018 Znów stylistyczne cacko z kolekcją nowych słówek (zgliszczeń, zestwarzeliśmy, upaszczone). A do tego z sensem. Alicja powiedziała wszystko. bb 1
ania mila milewska Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2018 Bardzo smakowity wiersz :) 1
jan_komułzykant Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cóż, zdaję sobie sprawę, że zbyt szarmancko nie było :) Na usprawiedliwienie dodam tylko, że kiedy znacie się jak stare konie zawsze prościej i swobodniej jest jak bywało kiedyś przed potopem. ;) Dzięki Mario, miło ze zajrzałaś.
jan_komułzykant Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiwat dla spostrzegawczych ! Dzięki Beciu, jak zawsze miła jesteś :)
jan_komułzykant Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak i komentarz. Bardzo dziękuję. :)
beta_b Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2018 Teraz odsłuchałam kawalek. Narrację budowaleś pod dźwięki? Jak slowa piosenki. Wszystko się zgadza. bb
jan_komułzykant Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jest trochę, jak w tai chi, najpierw budujesz nastrój, potem dopasowujesz do tego ruch, a reszta już leci jak z rękawa ;) Oczywiście żartuję, ale fakt, zawsze przy pisaniu muzyka gra i najczęściej kawałek, który najbardziej "pomógł", bywa tu tłem. Masz "nosa" :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Czarek Płatak Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2018 Dobre. Muszę jeszcze z podkładem obadać :)
jan_komułzykant Opublikowano 15 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Czarku, koniecznie obadaj, chyba ciut lepiej idzie, jak ogórkowa z chlebkiem ;)
jan_komułzykant Opublikowano 15 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2018 @ania mila milewska, @Alicja_Wysocka, @beta_b, @Maria_M, @Wieslaw_J._Korzeniowski Dziękuję, bardzo sercdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi