Ona_Kot Opublikowano 11 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 wahania jak penisem mierzą mnie i głębokości moje kiedy podrapane wasze gęby ślinią się nad krągłościami bezsilnie przekazałam wam moją macicę jak perłę perłową w swej masie i krewką, żądną rodzenia żyzną i jałową jednocześnie
Teo Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Podoba mi się bardzo ten wiersz. Ma w sobie coś podniecajacego i przerażajacego jednoczesnie, a ja bardzo lubię takie pisanie, które wywołuje u mnie skrajne emocje. Pozdrawiam nocną porą.
pan_ktotam Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 heh. - potrafi Szanowna Pani pozytywnie zaskoczyć swoimi stworzonkami literackimi... zwłaszcza ostatnio zaobserwowałem jakieś ożywienie rozmaitości w pisaniu... /ktotam
asher Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Czy to jest Kotkowy dysonans? :))) No piękny Wojaczek...
kalina kowalska Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 a ja z kolei nie przepadam za ginekologiczną metaforyką pzdr
Ona_Kot Opublikowano 12 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Kocie mruczenie nie raz przepojone biologicznymi zachciankami ;) w dodatku lekko perwersyjne ha ha ha burzę inkwizycję i sprawdzam własne teorie dziękuję za wpisy (burn the witches ??) pozdrawiam
Jacek_P. Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Oj Kocico, Kocico! Po dachach się gdzieś lata, po dymnikach, po strychach, a potem łap za pióro!. No tak. Księzyc nastraja. Mocna rzecz. Macica prełowa pięknie się mieni. Stos jeszcze nie zapłonął. Pozdrawiam perliście. Ja.
Freney Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Ja też z tych wychowanych pod kloszem i z oczami zasłanianymi przy momentach w telewizji ;) cóż, jest to jeden z tych wierszy, o których mówiłem, że bronią się przede mną w niewyjasniony sposób. Jako obraz - rzeczywiście przejmujący i sugestywny (te straszne gęby nad talerzami). Skojarzenia dwa, jedno nieco chybione: "Kanapka z człowieka" wychrypiana przez Kaczmarskiego (znowu te mordy), drugie: Wenus z Willendorfu ubabrana krwią ;) - ta żyzność i płodność itd. Ciekawe tematycznie, dawno mnie nie atakowano kultem płodności ;)
teraa Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 czy podnieca nie wiem - juz jestem aseksualny :/ przejaskrawiony jak cholera, choc subtelne moemnty też są... wiem ze to riposta ale komentować trzeba szczerze :P mierzenie głębokości i ostatnie dwa wersy najlepsze tera
Ona_Kot Opublikowano 12 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 aż mi ślinka zalśniła w kąciku ;) od takich komentarzy sami swoi tutaj, jak widzę ;) pozdrawiam dziękując w ukłonach (by nie powiedzieć wypięciach) hahaha
rumi Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 testuj mnie mięsko drapieżny tytuł jak na kota przystało testuj mnie męsko miękkie mięsko męskie wahania penisem jak sercem dzwonu który uderza ciałem o ciało mierzą mnie i głębokości moje penis - jak przyrząd pomiarowy który mierzy plkę - może zamierza się i uderza sercem w dzwon podrapane wasze gęby - no to by zakładało jakiś zbiorowy stosunek podrapane jak przystało na kocicę ślinią się - no prawdopodnie nie bez powodu nad talerzami bezzebnie - to trochę miesza bo przywołuje podstarzałych pensjonariuszy jakiejś instytucji jednocześnie może to dalsza charakterystyka miękkiego który i ślini się i nie ma zębów przekazałam wam moją macicę - handelek organami? a na co staruszkom macica? jak masło maślane w swej masie żyzną i jałową jednocześnie? co to jakiś koan? rumi
rumi Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 no tak a jeżeli ci pensjonariusze to wszystkie serca które dzwoniły w jednym dzwonie a dzwon był zabezpieczony i nie dawał dźwięku to koan rozwiązany ale co to za uderzenie serca co nie daje tętna? rumi
Rintrah Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 niestety, dla mnie maslo maslane w spermie i sluzie... ten tekst nie szokuje, nie zachwyca, nie nic... jest po prostu w zlym tonie. regards.
Ona_Kot Opublikowano 13 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a może oglądają tylko? a ślinią się bezzębnie, bo nie mają szans spróbować? jak wyżej przekazywać coś nie zawsze znaczy odbierać sobie i nie staruszkom, a tym wszystkim co bez szans byli czyli bez zębów rzeczywiście masło maślane powstałe poprzez inwersję: macicę perłową jak perłę (macica perłowa i perła to nie to samo) żyzna, bo zdolna rodzić jałowa np poprzez brak odpowiedniego partnera, antykoncepcję i co tam jeszcze życzę powodzenia w odgadnięciu ostatecznej prawdy o kobietach ;) pozdrawiam
Ona_Kot Opublikowano 13 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, na taki zarzut odpowiedzieć logicznie nie potrafię bo gusta zależą od czegos zupełnie innego zdaje się a tu chyba rzecz gustu się wdała (cytując: "...dla mnie...")? dziękuję za przeczytanie pozdrawiam
Ona_Kot Opublikowano 13 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Uwaga! Uwaga! w odpowiedzi na skojarzenie bezzębności (błędne) z domem starców zmieniam dziękuję za uwagę :) pozdrawiam ps. przeredagowałam lepiej teraz, mam nadzieję
Rintrah Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 bo ja zawsze podkreslam, ze dla mnie, w mojej opinii, wszak tylko moja ona jest, a nie wszyscy komentowani zdaja sobie z tego sprawe... ;) po prostu tekst imho niesmaczny, jednak napisany zachowawczo, co sie do siebie ma nijak. regards.
Ona_Kot Opublikowano 13 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zachowawczo ;) czyli nie "pojechałam po całości"? ;) a może zamierzenie to wszystko? ha! ale o gustach się nie dyskutuje szanuję zdanie czytelnika, jakiekolwiek ono jest dziękuję za poświęcenie czasu i przeczytanie :) pozdrawiam
Rintrah Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 "Dyskutuje sie tylko o gustach" - Wilde, na tym przeciez polega m.in. to forum. sredecznosci.
Ona_Kot Opublikowano 13 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam inne zdanie ;) inny gust ;) pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi