Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2018 (edytowane) Natchnął mnie wiersz - Gdybym był swoim psem oraz - Gdybym się stała moją kociczką. gdybym był żyrafą zobaczyłbym jak na piętrze sąsiad swą żonę zdradza z telewizorem gdybym był szczurem ujrzałbym na własne oczy jak mój sąsiad pędzi bimber w piwnicy gdybym był żółwiem nie martwiłaby mnie śmierć bo dużo czasu upłynie nim do niej dotrę gdybym był strusiem dogoniłbym przyszłe kazał mu poczekać i cieszyć się chwilą której dotykam Edytowane 24 Listopada 2018 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 6
Deonix_ Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ogonka zabrakło w "ę". Krety o ile mi wiadomo nie widzą najlepiej, poza tym, jeśli to murowana piwnica to współczuję kretowi konfrontacji z jej ścianami :) Łącznie się pisze. "której" bym dała; A tak poza tym wszystkim - interesujący wiersz, pośmiałam się nawet :))) Fajnie było, że się tak kolokwialnie wyrażę :) Pozdrawiam :)
Polman Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2018 (edytowane) Gdybym był motylem usiadłbym na sąsiadki dekolcie i odtąd w tej pięknej dolinie byłbym stałym gościem Uroczy wierszyk :-) Pozdrawiam Edytowane 24 Listopada 2018 przez Polman (wyświetl historię edycji) 1
jan_komułzykant Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2018 dobre Waldku, nawet bardzo dobre, z jedną drobną uwagą - gdybym był kretem, poszedłbym z nim się napić, a przy okazji zaprosił też do swojej piwniczki, do całkowitej ślepoty, bo pędzić już dzisiaj wolno - dla siebie oczywiście ;) Pozdrawiam
Maria_M Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2018 Tak, uroczy wierszyk:) Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj jednak wkradło się parę grzeszków które poprawiłem łącznie z tym pechowym kretem - właśnie o to mi chodziło żeby się uśmiechnąć. Dziękuje za wszystko a najbardziej za czytanie. Kolorowych snów życzę.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - cieszy mnie że ucieszył. Pozd. Edytowane 24 Listopada 2018 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dziękuje zarazem za to że czytałeś - cieszy mnie to co napisałeś. Spokojnej nocy życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dziękuje Mario - zmieniłem kreta na szczura - ponoć kret oślep. Miłego życzę
beta_b Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2018 (edytowane) Podobasie. Tytuł mnie początkowo zniechęcił, ale to przecież zabawa. Dobrego dnia, bb Edytowane 25 Listopada 2018 przez beta_b (wyświetl historię edycji)
Czarek Płatak Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2018 Musiałeś przegapić moje Gdybym stał się moim kotem , a on to zdaje się zapoczątkował całą tą kołomyję z zmianami ciał w wierszach na orgu :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - oczywiście że to tylko zabawa słowem dla wywołania uśmiechu. Ślicznie dziękuje za podobanie. Spokojnej niedzieli życzę.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje - cieszy mnie że się spodobało - dziękuje również za serduszko. Miłego dnia życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - miło cię widzieć Czarku - wiersz o którym wspomniałeś to wiersz Mari M - pod tytułem - Gdybym się stała moją kociczką. Jeszcze raz dziękuje za serce. Pomyślności życzę.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2018 (edytowane) @Koziorowska - duży buziak za serduszko. Pozd. Edytowane 25 Listopada 2018 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2018 @Deonix - dziękuje za głosik. Kolorowych snów życzę
Rekomendowane odpowiedzi