Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2018 wiatr przymrozek i deszcz niechcący raczej ale jednak zniszczyli jesieni jej barwną sukienkę teraz stoi bidulka goluśka w szczerym polu płacząc i myśląc o chwili z odrobiną ciepełka zobaczył ją słomiany strach który zaprosił ją do siebie mówiąc otul się moją kapotą i przytul się do mnie - razem będzie łatwiej przetrwać te białe i zimne widoczne na horyzoncie 3
Czarek Płatak Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2018 Bardzo swojsko i ja to lubię :) Kłaniam
mysticp12 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2018 Nie wiem czy będzie to dobra ilustracja ale kojarzy mi się Twój wiersz z ciepłem.Pozdrawiam*
Kobra Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2018 Oj, ja też tęsknię za barwną sukienką jesieni :-)
Wiechu J. K. Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Waldku, lubię Twój lekki, a tak wymowny styl pisania, pozdrawiam!
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dziękuje za czytanie i serce. Udanego dnia życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - chyba wszyscy tak mamy - dziękuje że byłaś i za serce. Dużo miłego ci życzę.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam serdecznie - dziękuje za komentarz oraz piosenkę - pasuje do wiersza jak ulał. Samej dobroci życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Wiesławie - ja też lubię gdy zaglądasz. Duży uśmiech za czytanie i serduszko. Pozdrawiam i życzę ciepełka.
Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2018 Witaj. Zawsze jesteś na czas ze swoimi wierszami. Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - no jakoś tak się dzieje - dziękuje za obecność. Pozd.
Rekomendowane odpowiedzi