WarszawiAnka Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
jan_komułzykant Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 piękne z Roztocza roztaczasz widoki Mario, świetny klimatyczny, przemyślany wiersz. Nie pamiętam pomysłu, ale jeśli tak twierdzisz, tym bardziej miło mi było czytać i oglądać tak urokliwy krajobraz. Serdecznie :)
Maria_M Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też większości swoich komentarzy po jakimś czasie nie pamiętam, muszę sobie przypominać, jeżeli jest taka konieczność. To jest normalne, jak się dużo komentuje, ale Twój komentarz jest świeży, no i spodobał mi się podsunięty pomysł, więc może niekoniecznie się nim zajęłam całościowo, ale elementy wykorzystałam. Bardzo dziękuję za miłe słowa do wiersza. Pozdrawiam:)) Pod tym wierszem jest wspomniany komentarz.
Maria_M Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 @beta_b dziękuję:) kłaniam się
nieistotne Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 Piękny. Każdy Twój wiersz wydaje się być pisany z taką niezwykłą lekkością, będąc jednocześnie dokładnym i dopracowanym. Niesamowite:) Zazdroszczę, że mieszkasz w tak pięknym miejscu. Nic tylko pisać :) pozdrawiam
Maria_M Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję za tak miłe słowa:) musi coś w tym być, co piszesz, bo jak już mam pomysł, to niekiedy 10 minut i już napisany. Jak będzie dalej - czas pokaże. Wszystko zależy od weny:)) Pozdrawiam :)
wjola Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 piękne obrazy słowem malowane :) 1
Maria_M Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pięknie Ci @wjola dziękuję:))
Maria_M Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Waldemarze za obecność:))
Jemall Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mchem porośnięty skrawek wokół cichy ? Ze względu na rytm A tak w ogóle i szczególe to suuupi
Maria_M Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję:) patrz, nie zauważyłam, suuupi:))
Danuta Brodziak Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2018 Mario piękny wiersz przypomniałaś mi moją młodość
Maria_M Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Danuto:) Zapraszam w takim razie na Roztocze, bliźej młodości:)) Pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi