Wiechu J. K. Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2018 jesteśmy młodzi tam na zawsze gdzie wiosna przynosi echa letnie otwarte bramy do lepszych krain tam trawa zielona po tej stronie i każdy jest zwycięzcą czy można nazwać szczęściem sen dobry bez przebudzenia... 1
Gość Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam. Pozwoliłem sobie nieco zmienić tekst wiersza tak, aby mnie się bardziej "widział" ... jesteśmy młodzi wszędzie tam gdzie lato przynosi wiosny echa otwarte bramy do lepszych krain w nich trawa ciągle jest zielona i każdy jest zwycięzcą czy można nazwać szczęściem marzenia senne bez przebudzenia ...? ... Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2018 (edytowane) Witaj Wiesławie twój wiersz na tak ale wersja bronmusa 45 bardziej. Pozd. Edytowane 9 Listopada 2018 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a mnie bardziej oryginał się podoba, bo nie wykładasz "kawy na ławę", czyli, tak sobie myślę - "wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma" (w domyśle, ale w domu najlepiej) Ładny, przemyślany wiersz Wiesławie. Pozdrawiam. Edytowane 9 Listopada 2018 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji) 2
Wiechu J. K. Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znudzony Emerycie, dziękuję za wizytę i komentarz i również pozdrawiam!
Wiechu J. K. Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Waldemarze, dziękuję za opinię! Pozdrawiam!
Wiechu J. K. Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jan_komułzykant, nieźle się domyśliłeś, dodam tylko, że podteskt jest duchowy. Dzięki za trafny komentarz! Pozdrawiam!
Wiechu J. K. Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2018 Marcin Krzysica, dzieki za serducho! :) pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi