Ona_Kot Opublikowano 9 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Pewien Hipolit spod Raciborza własnym odrzutem latał w przestworza. Przez zapach trupi sęp jakiś głupi o mało co, a byłby go pożarł. *** Autor: Jacek P. Muza: ja we własnej wspaniałej osobie ;]
Jacek_P. Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Guzik prawda! Kocica jest autorką pomysłu i konstrukcji, ja tylko doszlifowałem. Bez dyskusji! Ja.
Ona_Kot Opublikowano 9 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 a guziki to ja mam przy koszuli :P ;) pozdrawiam
Jacek_P. Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Kocisko łże jak najęte! Guziki ma, lecz rozpięte!
Ona_Kot Opublikowano 9 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Jacuś niedobry kłamczuszek myśli, że goły mam brzuszek :P
Jacek_P. Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Ja to już wiem od pewnej mojej starej cioci: Najrozkoszniejszy jest kudłaty brzuszek koci!
Ona_Kot Opublikowano 9 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 mówiła mi babcia, mówił mi kot sprośne są teksty tego Pana Jot!
Jacek_P. Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 No cóż, Kocica ma tu rację co do joty! A wniosek stąd, że rację zawsze mają koty!
Ona_Kot Opublikowano 9 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 kot się wymrucza na takie słowa mrrrrrrrrr, afera prawie gotowa. ;)
Franek Klimek Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Ja sie tu już całkiem gubie : Jacka lubie, Koty lubie, ale chyba zwariuje : Kto pisze ? Kto komentuje ? Czyje rozpięte guziki ? Kto napisał limeryki ? Kto koszulę rozpiął komu ? Kto ma Hipolita w domu? Czyja babcia ? Czyja ciocia ? Czy to też rodzina kocia ? ef
Jacek_P. Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Bardzo ładna rymowanka napisana tu przez Franka, który jako tęga głowa pięknie sprawę podsumował. A więc Franku, miły Panie, dzięki za podsumowanie!
Rekomendowane odpowiedzi