Jacek_P. Opublikowano 9 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Był w Raciborzu Hipolit roztargniony, co szukał gwoździ we wdziękach swojej żony. Aż w końcu, choć nie zaraz, zdarzyło się, że znalazł. W dodatku wcale tym nie był zaskoczony.
Ona_Kot Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 no tak, bardzo nieprawidłowy ;) nazwa miejscowości nie na miejscu rymowanym choć w pierwszym wersie ;) pozdrawiam ps. a ten gwóźdź to gdzie? od czego?
Jacek_P. Opublikowano 9 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Nie wiem, Kocico miła, ale przypuszczam, że to był gwóźdź programu? ;D Pozdrowiątka! Ja.
Franek Klimek Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Gdyby Hipolit był rozumny byłby to raczej gwóźdź do trumny . A sądząc z tego co przedstawiasz to majsterkowicz-bałaganiarz. ef
Jacek_P. Opublikowano 9 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Majsterkowiczom (dola niezbyt słodka) zdarza się szukać często nawet młotka!
Franek Klimek Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 To święta prawda. Kłaniam sie w podzięce. Bo go właśnie szukałem. A miałem go w ręce. ef
Jacek_P. Opublikowano 9 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Już szare komórki z myślenia mam białe: Gdzie Ty tego młotka właściwie szukałeś?
Franek Klimek Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Juz odpowiadam, żebyś nie trwał w błędzie : praktycznie biorąc - szukałem go wszędzie, lecz by nie sprawiać złościwcom radości dodam,że NIE tam,gdzie Hipolit gwoździ. ef
Jacek_P. Opublikowano 9 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 No i bardzo słusznie, bo wiemy ze słuchu: Młotek z kowadełkiem każdy z nas ma w uchu!
Franek Klimek Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Uchu ? Uhu ha, uhu ha, idzie zima zła. bravo. ef.
Rekomendowane odpowiedzi