Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2018 może gdybym zagrał w grę czyje na wierzchu szedł drogą tylko w jednym kierunku łatwo sprzedawał cudze grzechy lub szukał wskazówek jak żyć przy drzwiach otwartych mógłbym świat poukładać inaczej choć wiem że jutro nikomu nie obiecane prawda - jak brzmi to idiotycznie 3
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Witaj Wojciechu - wcale nie idiotyczne - ciekawie dziś u ciebie mi się podoba. Pozd.
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Prawda to dla mnie jedyne, dlaczego warto żyć... I tylko prawdą według mnie można "poukładać świat" czy własne życie. Ciekawy, trochę prowokujący i pobudzający do myślenia wiersz. Pozdrawiam. :)
Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2018 dziękuję, że przeczytałeś a druga część zdania do przemyślenia.Ciekawość. Pozdrawiam
Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2018 duszka - staram się prowokować , bo to jest akcją zaczepną do myślenia. Dziękuję. Pozdrawiam
Deonix_ Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Dobry wiersz, z istotnym życiowym przekazem, który współodczuwam. Jedynie - jako ta maruda upierdliwa: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przestawiłabym na: prawda - jak idiotycznie to brzmi . Pozdrowienia :)))))) 1
Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2018 dziękuję że przeczytałaś. Pozdrawiam
Nata_Kruk Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a gdyby zapisać... prawda jak to idiotycznie brzmi... lub, jak proponuje Deonix W I-szej, jak na moje ucho, zbyt wiele razy zapisałeś jedną i tą samą formę czasownika. Wydaje mi się, że jednak łącznie. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi